UA to Calgary🇨🇦
-
Я просто летел Варшава-Бухарест пару месяцев назад и покупал со скидкой. Но это надо приезжать в точки продажи. Онлайн нет возможности
-
Щодо цього я не знаю
-
А кто-то кенселил возвратные билеты по прилёту? Есть какойто фии за это?
-
Они еще делают скидку 30 процентов?
-
Краще брати прямий. Ціни більш менш на lot норм якщо з Варшави. Але дивіться уважно, іноді туди і назад дешевше чим в одну сторону
-
В листі все написано
-
Квитки аірфранс, обидва літака. Дзвонив у компанію, казали, що виходити з транзитної зони не потрібно, багаж тільки ручна поклажа. Але хочеться дізнатися, можливо хтось вже летів цім рейсом.
-
Единственное где могут быть проблемы это перелёт через Лондон, если будете менять аэропорт и покидать транзитную зону, а по Парижу вроде ок но надо проверять
-
Хтось писав, що не можна, якщо будете летіти різними авіакомпаніями. Я теж дивилась через Париж, так там треба буде забирати багаж та знову його реєструвати. А це говорить про те, що треба буже виходити з транзитної зони, та знову реєструватися на рейс.
-
Может там пересадка
-
Там список з яких можна летіти.
-
Сомневаюсь что она вам пригодится
-
Хіба Франція входить в список країн через які ви можете вилетіти?
-
Тот же вопрос?
-
Доброго дня. Цікавить хто летів до Канади через Париж з foil less visa? Чи все було добре? Не потрібно знову проходити чекін у Парижі?
-
Авансном гроші скидати - то самогубці. В Канаді не меньше разводіл чим в Україні, тому гроші давати після підписання договору - ренти. Так само є купа телефонних шахраїв
-
Спасибо большое!
-
а подскажите что по цене,за ежемесячное корректирование дуги,смены резинок?
-
Смотрите, здесь все достаточно хорошие специалисты. В Канаде культ зубов. Поэтому если вы даже пойдёте в первую попавшуюся клинику, то все будет хорошо. Их в Калгари просто миллион. Я занималась своими в FamilyBraces. Их несколько клиник по городу. Нареканий нет. Они занимаются как брекетами так и Invisalign.
-
В Канаде риелтору платит арендодатель, а не съемщик
26 Jan 2023, 06:42
Post 18817 of 101901
2 minutes ago