UA to Calgary🇨🇦
-
Запит був від нас через rentfaster форму
-
Ви впевнені, що спілкувалися саме з лендлордом?
-
Привіт. Підкажіть у CIBC сума Amount due змінюється один раз на місяць? Я погасив її (перевів з дебетки на кредитку), а Amount due не змінилася. Пройшов тиждень.
-
Доброго дня! Чи є тут люди, які вже отримали PR і могли б розʼяснити деякі питання з приводу процедури?
-
Да, это дата, до которой можно внести, pending не учитывается, я погашал в день дедлайна и всё ок. К тому же, Вы можете частично погашать сумму Amount Due, в течении указанного периода, главное внести ее всю (можно больше, но не меньше)
-
А дедлайн - это дата, до которой можно просто внести? Или эта сумма до дедлайна еще должна из статуса Pending выйти?
-
Она у вас изменится когда наступит дедлайн по погашению, а это 17 апреля (но на самом деле еще через несколько дней)
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, я користуюсь фідо з 16 березня, сьогодні внесла перший платіж, рефералкою уже не можна скористатися?
-
Добрий день! Прийшов лист на ім'я Olena Harmasheva, напевно, Health card. Якщо така людина є в групі або хтось її знає, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякую.
-
Ребята Duoo или Ароllo? Кто какую страховку выбрал?
-
Duuo, почему уже не помню. 15,5 в месяц у нас
-
мы тут в торонто уже с ума сходим, не можем ничего найти, с работой проблемы очень долго нанимают
-
ребята, сдают ли жилье в калгари без джоб офера?
-
житло як у торонто коштує ? ми тут дешевше 2200 не бачимо 1 бедрум
-
Брали Аполло) десь 16 вийшло теж)
-
Так) Тільки можуть просити наперед 3 місяці плюс депозит) Залежить як домовитись)
-
Але знайти можна, я думаю) Всі якось знаходять 🤷♀️
-
Проблема тільки в тому, що житла немає Або не хочуть здавати його Або ще 30 людей на перегляді , і тоді вибирають кому
-
Є студії по 1350 1 бедрум 1600 +- Ціни різні Є 1 бедрум і за 1800 і за 1300 ми дивились Все залежить від району, умов і т д
-
ну тобто майже те саме що і в торонто, а робота? просто я тут місяць шукав щось на джоб офер
26 Jan 2023, 06:42
34 minutes ago