UA to Calgary🇨🇦
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, я користуюсь фідо з 16 березня, сьогодні внесла перший платіж, рефералкою уже не можна скористатися?
-
Добрий день! Прийшов лист на ім'я Olena Harmasheva, напевно, Health card. Якщо така людина є в групі або хтось її знає, будь ласка, зв'яжіться зі мною. Дякую.
-
Ребята Duoo или Ароllo? Кто какую страховку выбрал?
-
Duuo, почему уже не помню. 15,5 в месяц у нас
-
мы тут в торонто уже с ума сходим, не можем ничего найти, с работой проблемы очень долго нанимают
-
ребята, сдают ли жилье в калгари без джоб офера?
-
житло як у торонто коштує ? ми тут дешевше 2200 не бачимо 1 бедрум
-
Брали Аполло) десь 16 вийшло теж)
-
Так) Тільки можуть просити наперед 3 місяці плюс депозит) Залежить як домовитись)
-
Але знайти можна, я думаю) Всі якось знаходять 🤷♀️
-
Проблема тільки в тому, що житла немає Або не хочуть здавати його Або ще 30 людей на перегляді , і тоді вибирають кому
-
Є студії по 1350 1 бедрум 1600 +- Ціни різні Є 1 бедрум і за 1800 і за 1300 ми дивились Все залежить від району, умов і т д
-
ну тобто майже те саме що і в торонто, а робота? просто я тут місяць шукав щось на джоб офер
-
Я місяць тут , з них 3 тижні активних пошуків. Поки не знайшла. Англійська вільна. Але тут кому як. Знаю людей які за 3 дні влаштувались, а є такі, що 3 місяці шукають Все індивідуально, залежить яку працю ви хочете)
-
Сколько денег
-
Чат бот в телеграмм Canada driver
-
I welcome y’all to join @the_goat_store I vouch this channel if yo interested to buy best cheap bank logs Note: I do this because the admin get me paid over the log i paid for 🙏 hv a good cashout week fam
-
Добрый день, на какой адрес в Польше сейчас отправлять паспорт на вклейку визы?
-
Если коротко, работы полно, везде не хватает людей. Но никто никуда не нанимает, на имейлы и заявки не отвечает😂
-
Отримання ПР займає десь 2-2,5 роки. Податися на ПР по Alberta Opportunities Stream у більшості вийде не раніше ніж через 1 рік роботи в Альберті. Враховуючи, що це група новоприбулих в Калгарі, знайти порадника тут вам буде дуже складно.
26 Jan 2023, 06:42
Post 24748 of 100473
12 minutes ago