UA to Calgary🇨🇦
-
До чого тут це, якщо консульство українське?
-
Всем привет! Помогу с доставкой, не бесплатно 😊 пишите в личку
-
Доброго дня! Якщо комусь потрібна допомога з перевезенням вантажу - пишіть! По місту і за містом! Приємні ціни! Є відгуки людей. Hi! If someone needs help with cargo transportation - write dm! Around the city and beyond the city! Nice prices! Reviews from people.
-
Понимаю, но теперь, кроме этого, больше ни о чём думать не могу😔 🤗
-
vm.tiktok.com/ZMYcNbwAv/
-
Ну одно дело когда без визовая страна как Германия, там вообще пофик какой терминал, а другое дело Великобритания где нужна виза и чтоб воспользоватся безвизовым транзитом нужно прилететь в один терминал и с него же улететь, тогда проблем не будет.
-
t.me/+4NFRr5tsEt9jM2Ey
-
Уважаемые дамы, возможно есть у кого то несколько капель бесцветного лака, нужно на машине скол подкрасить. Напишите пожалуйста в лс.
-
Там все вирішує офіцер, якщо не захоче, то може не пустити. Я так летіла (Хітроу, різні термінали), але не ризикувала і зробила транзитну візу. Робила у Варшаві в березні, зайняло 5 днів
-
Хтось знає, чи це манка?
-
Калґарі. Перукар-колорист. Хто ще не знайшов свого майстра, запрошую😊🌹 1022 17 Ave SW instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
По бегнфітам є,але будьте уважні,не забудьте оплатити парковку. Нам,та нашім знайомим штрафи прийшли
-
Доброго Дня) підкадіть будь ласка, хтось був в зоопарку? Чи є знижка? Дякую
-
Всім привіт! Мене звати Едгар. Майстер перукар з багаторічним досвідом. - роблю складні фарбування (airtouch, ombre, balayag, shatush) - укладки - жіночі та чоловічі стрижки - botox Працюю у центрі міста Салон Avalon 📍1516 11st Sw Для запису пишіть у приватні З моїми роботами можна ознайомитись тут: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дуже дякую)
-
🔰Excitación tinyurl.com/2ndsvq94 tinyurl.com/2ndsvq94
-
Всім привіт, можливо до когось на роботу потрібні жінки? Буду вдячний за будь яку інформацію
-
❗❗❗❗❗Вас забанили в другом чате за мошенничество, вы решили просто в другую группу перейти?
-
Надеюсь, админ отреагирует, лучше сразу забанить.
-
Это Днепровские офисы, кто там что вернёт ?) Соотечественники так сказать)
26 Jan 2023, 06:42
Post 26298 of 102867
13 minutes ago