UA to Calgary🇨🇦
-
Всім доброго вечора Хтось ходив на ці курси,що можете сказати?
-
Всім привіт! Мене звати Едгар. Майстер перукар з багаторічним досвідом. - роблю складні фарбування (airtouch, ombre, balayag, shatush) - укладки - жіночі та чоловічі стрижки - botox Працюю у центрі міста Салон Avalon 📍1516 11st Sw Для запису пишіть у приватні З моїми роботами можна ознайомитись тут: instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всім привіт! Продам Volkswagen CC 2013 року. Більше фото і подробиць в лс
-
Дівчата, доброго вечора! Шукаю бажаючих для поповнення портфоліо на натуральне нарощування вій 💫 Оплату беру тільки за матеріал💫 За часом 2 години💫 Буду рада бачити кожну❤️
-
Всем привет Может кто ищет себе соседку на подведение? Желательно SE
-
Всім привіт 👋👋 Пропоную пропоную свої послуги як репетитора англійської мови! За деталями пишіть в особисті повідомлення, запитуйте що цікавить - всім відповім + є акаунт в інстаграм з навчальними відео 👇 долучайтесь www.instagram.com/vovaenglish/
-
Маю хорошу квартиру за хорошу ціну
-
Ребят а кто давно в Калгори ? Хотел бы пообщаться если кто не против
-
☕☕☕
-
Гаразд
-
Можете написати деталі у особисті повідомлення?
-
Мы тут почти год
-
Привіт всім! В когось було так, що візу дали, а бумагу для ворк перміту ще ні? Кули можна звернутись?
-
Слышу звон называется ))) Походу это про тот что на почту приходит(не всегда и не всем)
-
Какую бумагу для вокр пермита? 0_о Вы уже прилетели или нет? Больше инфо дайте и что именно вам не дали...
-
Якщо ви йому дасте паспорт, вім вам дасть ворк перміт
-
Без неї він не дає ворк перміт
-
Я знаю що дають, але офіцеру потрібно дати бумагу яка приходить на сайт або імейл спеціальна
-
Ворк перміт вам дадуть по прильоті в аеропорту
-
так вот о том же... наслущаются каких-то эХпертов из чата или блогеров и писец... виза - это виза, особенно если вклеенная. Ворк пермит там вообще рядом не валялся)
26 Jan 2023, 06:42
Post 27411 of 100846
17 minutes ago