UA to Calgary🇨🇦
-
Якщо є комерційний досвід релевантний, то беруть Без досвіду ви будете конкурувати з місцевими випускниками, а їх освіта, то не наша освіта))
-
На не Канадские даже не смотрят, для них это ничто. Пробуйте высылать резюме, может будет фидбек. Для работадателей важен опыт, очень желательно тоже канадский.
-
думаю, чи як у нас беруть без диплому по знаннях, чи треба мати закінчену освіту і диплом
-
а взагалі реально потрапити в ІТ в Канаді без диплому? бо я вчусь на комп‘ютерних науках на 3 курсі в Україні і не встигаю закінчити
-
дякую всім за відповіді 😇
-
CCIS
-
Кажется похоже на вашу
-
У меня))
-
Так)) це де таке?
-
Хлопці та дівчата, як швидко ви знайшли тут житло та роботу?)
-
Кто то за неделю, как мы, находит, а кто то месяцами не может найти
-
Ще не знайшов😔
-
Доброго дня! Якщо Ви шукаєте авто в кредит, звертайтесь до мене. В нас найкращі умови в місті по кредитуванню. Спеціальна программа для ньюкамерсів. Більше 1000 авто в наявності на будь-який гаманець Буду радий допомогти та обрати Вам авто. Моя консультація абсолютно безкоштовна! Вже десятки українців їздять по Калгарі на надійних авто, обраних зі мною. Шкода, що не кожен хоче робити фото 🙂
-
Спасибо!
-
Если будете звонить , то звоните после 10 утра и спрашивайте Лизу
-
Они просто всегда носят ботинки и плевали на приложение
-
Какое приложение по погоде (наиболее корректное😁 ) тут калгарийцы используют?
-
Добрий вечір. Які фут банки є у Калгарі? Якщо можна поділитися посиланнями🙏
-
Добрый день. Меня зовут Галина. Я профессиональный мастер по пошиву и ремонту одежды 👗👚👖,а также занимаюсь декорированием бутылок 🍾🍾 и бокалов 🥂для торжественных мероприятий .Предлагаю вам свои услуги по приемлемым ценам. Живу в р-не Shawnessy
-
Цього тижня знижка на усі тренування 30%! ✨✨✨🤍 7$ Чекаю вас спробувати🕊️ Я знаю як досягти ваших цілей та результатів, відкрити спорт для себе по новому, закохатися в нього і в себе, і зробити це здоровою звичкою у вашому житті✔️
26 Jan 2023, 06:42
Post 29804 of 100846
32 minutes ago