UA to Calgary🇨🇦
-
В elementary school ще оплата за догляд за дитиною на ланчі. Ще десь 120 cad. Теж з fair entry не оплачується.
-
А загалом, школи безкоштовні😁
-
Також можуть оплачуватися додаткові програми. Наприклад, уроки плавання в басейні.
-
Привіт. Підскажіть будь ласка, де саме можна безкоштовно роздрукувати резюме ? В якій бібліотеці , потрібна попередня реєстрація?
-
Велика бібліотека в центрі, там можна. Реєстрація безкоштовна і швидка, дають потім пластикову картку
-
Дуже терміново шукаю кондитера в Калгарі. Хочу замовити тістечка. Напишіть мені в пп 🙏
-
Если поблизости школ не будет то будет школьный автобус ездить, оплата обычно за него около 250 долларов в год и канцтовары ещё 40, некоторые предметы в старшей школе тоже требуют оплату в среднем 80 долларов, хотя хокнй 500...
-
Можна роздрукувати в будь-якій бібліотеці Калгарі,на місці отримати картку бібліотеки,якщо не помиляюсь 50 листків на місяць безкоштовно, обирайте найближчу до вас,картка діє у всіх бібліотеках
-
Привіт всім 😎 Працюю барбером, кому цікаво пишіть в приват. Calgary, Inglewood
-
А що із документів, потрібно мати ?
-
Точно вже не пам'ятаю, візьміть паспорт в ворк про всяк випадок
-
driver license або ID. Можете зареєструватися онлайн, а коли прийдете в бібліотеку, вам зроблять пластикову картку
-
В будь-якій бібліотеці, яка до вас ближча. Не обов’язково їхати в центральну, в Даунтаун. Просто введіть в Google Карти Calgary library
-
Доброго дня. Чи можна заламінувати документи в Staples?
-
Всім привіт. А хтось відправляв гроші з Paysend?
-
Доброго дня, хто буде їхати після 15 липня в консульство України в Едмонтоні, шукаю одне місце для мене туди і назад
-
Привіт, хтось продає сумку для доставки на убер ??:)
-
Я отправляю через PayPal частенько
-
Дякую за відповідь, але вже відправили через той додаток і є питання
-
Да, выбирайте полный лист, а потом на резаке сами разрежете, так будет дешевле
26 Jan 2023, 06:42
about a minute ago