UA to Calgary🇨🇦
-
моїй доньці 1 рік. Тож присутність дитини до 12 років не потрібна. Я хотів дізнатися чи обовʼязково моїй дружині бути присутній (чи оформляти якусь довіреність від її імені) при подачі на закордонний паспорт дитині?
-
На родном языке прочитать тоже не помешало бы
-
Я читал на английском и переводил то что не понятено. Представить ситуацию описанную в билете конечно круто но как понять на чужом языке когда готовился на родном.
-
Мені обміняли на 5 GDL Були тимчасові українськи
-
Тимчасове тоже міняють і дають на 4 роки
-
Мої обміняли на 5 GDL
-
@di_novemberskaya Andre @daria_cherniaieva Тоді виправлю повідомлення, мала інформацію що не міняють.
-
Привіт, 2 бедрум з першого вересня, 2069$ на місяць, downtown, beltline. 1 бедрум з першого вересня, 1859$ на місяць, локація така сама. Пишіть.
-
Ви агент?
-
Привіт Чи можете ви зайти у свій кабінет ircc? Тому що у них тепер зміни І ні я ні мої родичі не можемо зайти А якщо реєструватись знову, то всі дані про візу і тд не підтягуються А зараз нам це дуже потрібно Можливо хтось розібрався вже з цим і може пояснити, бо я не можу до кінця зрозуміти, що робити і як заходити у кабінет Буду вдячна за будь яку відповідь)
-
Серйозно? Вау! Чомусь здавалось що в Альберті не міняють права і треба здавати…
-
раніше не міняли, декілька місяців тому стали міняти, да без іспитів.
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en все заходить як і заходило
-
А, ось у чому справа ) Бо я дійсно цю інформацію мав з давнини... Дякую за приємну новину
-
www.instagram.com/reel/CtB-lMaNV-n/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng==
-
Уважаемые участники группы! Нахожусь с ребенком в Кишиневе . Подскажите пожалуйста, Как отсюда лучше / кудой лететь в Торонто ? И через какие фирмы брать билеты ? Благодарю за ответ! 🙏
-
избегайте рейсов с пересадкой в англии и сша, туда нужна виза
-
Благодарю
-
зачастую самые популярные рейсы с пересадкой во франкфурте/цюрихе/париже/дублине/амстердаме
-
через сайт авиакомпании, а посмотреть доступные рейсы и их ценники на kiwi.com(но не покупайте на нем)
26 Jan 2023, 06:42
Post 31898 of 100762
39 minutes ago