UA to Calgary🇨🇦
-
Да, я именно поэтому спрашиваю, стоит ли упираться в конкретное место жилья возле желаемой школы и пробовать туда попасть или шансов мало и не стоит переплачивать за жилье из-за школы, в которую не попадешь.
-
Спасибо за дельный совет. 👍
-
касательно места жилье позвоните в calgary board of education и спросите есть ли места в желаемой школе
-
обязательно нужно подтверждение адресса
-
Скорые здесь не так-то часто и "воют". Это пожарные. После каждой жарки мяса или котлет сигнализация срабатывает 😂
-
Nice to meet everyone
-
Саме по бенефітам і дають знижку, за 5,60$ Без них ніби то ~40
-
Я 2 місяці купував по 112$, чекав бенефіти
-
Цікаво, дякую за інфу
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking (1550 5th St SW) цієї Неділі 6 Серпня. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVFh0DnMs-gLTZT2FhexgjbH4__kZRrxVFjoAJN2vPThOV0Q/viewform?usp=pp_url Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету, тв чи секрьюріті пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками) Номер телефону 7787233814 Дмитро.(whatsapp, telegram).
-
Greetings, if interested in receiving personalized service dedicated to your needs, here’s a high reputable company which can help you achieve your investment goals with your interests first. You’re welcome to join them t.me/+wl9c4cYeeYVjNTA0
-
@TapocheckM внимание, тут скоро планируется скам... к бабке не ходи)))
-
Подскажите пожалуйста, в каком отделении Rodgers есть русско говорящие ?
-
Если не ошибаюсь то вот девушка работает там @Vlada_Slizko
-
Тогда едьте на север к аквапарку ..там и ньюкамерс и феир энтри есть
-
Первый раз тоже можно онлайн
-
Онлайн сделайте
-
Спасибо за информацию
-
Или в католик дистрикт, там школы кстати получше