UA to Calgary🇨🇦
-
Не знаю, мені здається цього літа досить таки сухо
-
так тут теж все літо хуярило)
-
Зато в Торонто дощі як в Англії
-
скажіть це торонто чи одесі
-
Бывало и минус пятнадцать в это время.
-
Певно жовтень на вулиці)
-
вышел в шортах за сигаретами чуть не вмер
-
Чалгари, вы мне скажите, че такой дубак на улице? :D
-
Если с остановкой на время, это другое дело. А с самолёта на самолёт вешалка
-
хз две недели прожил в отеле в монреале к джетлагу привык + там красный крест может с бабками и питанием помочь ксли сильно надо
-
Месье знает толк в извращениях 😜
-
В Калгари не стоит лететь через Торонто или Монреаль, слишком утомительно. Лучше напрямую.
-
Так У Вас будуть чеки про оплату , через кілька днів зареєструють в системі і Ви будете бачити всі оплати , день заїзду і т.д Ми так зробили на початку вересня, вже заїхали і все ок. Всі документи про аренду отримаєте в день заїзду
-
Париж - Калагри. Westjet, все супер было, кормили бесплатно два раза, воду/кофе/чай носили раза 4 точно. На борту есть планшеты, с фильмами, играми итд
-
В мене теж була помилка рік тому. Довелось підключати в вайбері Інтернешнл дзвінки та через телефон бронювати
-
можете зробити крюка але може вийти дешевше - дублін - париж-монреаль(Air France) а з монреаля в калгарі чим завгодно
-
Та літають , але в мене не виходить забронювати квіток вже другий день пробую , але вибиває помилку на моменті оплати
-
Я летіла з Дубліна компанією WestJet Поки що найкраща авіалінія, якою я коли-небудь користувалась. Комфорт та сервіс на вершині! Летіла сюди минулого року під кінець жовтня. У них є перерва протягом зими канадської, тому після листопада не можна купити квитки і так до початку березня приблизно, можу трохи помилятись Не знаю чи все ще вони літають з Дубліна, можете перевірити
-
ГАГАГАГАГАГАГАГ
-
Добрый вечер , подскажите кто какими авиалиниями добирался до Калгари ? Может быть кто то летел с Дублина ?
26 Jan 2023, 06:42
Post 42688 of 100162
about 2 hours ago