Ванкувер2022 🇺🇦
-
Не забывай упоминать, что "выруливааешь" ты не один. 😊
-
Конечно об этом Паш.
-
Ну ты так буквально информацию воспринимаешь)) Речь не про работу))
-
У 2023 році по програмі куаєт приїжджала до Канади. Отримала ворк перміт. Та не проходила медичну комісію. Потім виїхала. Тепер знову збираюся до Канади. Але говорять,що можуть бути проблеми, навіть заборонити вʼїзд, якщо перевірять. Хто що знає про це?
-
Ваша виза и разрешение на работу скорее всего аннулированы если с момента первого въезда прошло больше 6-7 мес.
-
Виза не аннулируется, ворк пермит могут
-
Я читал истории, что людей в таких ситуациях не сажали на самолёт. Так бывает когда виза недействительна. Ручаться не могу, каждый может сам проверить. Кстати, историй о том, что кто-то выехал без медосмотра и потом спустя год без проблем въехал обратно - не слышал. У вас есть информация?
-
Вітаю всіх гірськолижників! Тіх хто вже та майбутніх! Ви живете в одному з кращих місць планети для цього дивовижного спортивного відпочинку котрий так добре провітрює мізки. Коли я переїхав з Києва до BC двадцять років тому я ніколи лиж не пробував і не міг уявити, що це стане такою моєю пристрастю і що я стану лижним інструктором і навіть куплю квартири на гірськолижному курорті Big White, щоб там бувати частіше. Ось уже кілька років я заражаю своєю пристрастю новачків та підправляю техніку середнякам. А головне, що мій супер дешевий пакет послуг, який включає все - ПРОЖИВАННЯ, УРОКИ, ОРЕНДУ обладнання, КВИТКИ на гору і навіть ТРАНСФЕР з аеропорту - дозволяє повноцінно відпочити і набратися спогадів на рік вперед багатьом сім'ям, які інакше не могли б собі цього дозволити. Моя основна спеціалізація як сертифікованого канадського інструктора – діти від 3 років та жінки з посттравматичним синдромом після провальних спроб чоловіків навчити їх лижам самостійно. Володію трьома мовами – російською, англійською, українською. Наш гірськолижний курорт Big White по праву вважається КРАЩИМ СІМЕЙНИМ КУРОРТОМ у Канаді і цього року отримав нагороду 2-го у Канаді та 4-го у Північній Америці від читачів престижного журналу Conde Nast Traveler. 119 спусків та 16 витягів. Тут крім лиж є всі інші зимові розваги – від туб (ватрушок) до катання на снігоходах та собаках. А в нас знаходиться найвища гірська ковзанка в Канаді. Тепер ще відкрито та нічне катання до 8 вечора! Майже 12 годин насолоди кожен день. Курорт знаходиться менш ніж за годину їзди від міста Kelowna, літньої перлини Канади. Але літній відпочинок у нас – це окрема тема, яку ми обговоримо навесні. Терміново пишіть мені склад вашої групи/сім'ї, бажані дати, скільки годин уроків та інші запити. Я дам ціну пакету і можна розпочинати планувати головну пригоду цієї зими! Приймаю замовлення на найкращий місяць сезону – березень та на наступний сезон. Плюс одна з моїх квартир випадково вільна з 15 січня на 4 ночі, і я розгляну будь-яку вашу пропозицію за ціною. Можна у гривнях
-
Таких кейсов про медосмотр не слыхал
-
Да это факт, без визы не посадят
-
Всем привет, ищу работу (рассматриваю все варианты). До Канады работала, как рекрутер, crew manager В Канаде - open to new opportunities 😜 Английский - хороший Может у вас на работе нужен сотрудник или знаете какие -то варианты, можете написать мне в ЛС . Спасибо за внимание, всем хорошего дня ☀️
-
«маємо те що маємо»
-
судя по описанию - это больше похоже на обслуживание, а не ремонт. А вот контакт для ремонта бы не помешал, в Ванкувере туговато с адекватным ремонтом. Он не то чтобы дорогой, а как будто слегка отсутствует.
-
а вот вам и бизнесидея
-
Кажется я не тем занимаюсь 😂😂😂
-
У меня даже уже один отзыв после чистки есть, да Влад ?
-
Хотіла написати, що дитиною та глиною (кераміку роблю), але тут однозначну не я за кермом 🙈
-
Знайома канадка питається
-
Does anyone know of any organizations collecting coats for Ukrainians new to Canada? I have some people asking wanting to donate some stuff.
-
Пиши в ЛС разберёмся, смотря что нужно ремонтировать. Паять материнскую плату точно не буду(очень ювелирная работа). Если что-то сламалось и заменить, без проблем.
29 Jan 2023, 04:08
9 minutes ago