Ванкувер2022 🇺🇦
-
В мене доречі є питання. Може хтось знає, чи є якась дата, до якої видають ворк перміти в аеропорту по візі CUAET? Чи еміграційний офіцер буде там 3 роки мене чекати?
-
А я б зараз проміняла Ванкувер на Португалію😁
-
Оол як класно, напишу вам :)
-
Привіт. Ми також із Португалії їдемо до Ванкувера :)
-
Не зовсім зрозуміла - відео чого саме і де показували? Якщо ви маєте на увазі, що в Канадських драгсторз є вітамін Д - то так, звичайно що є і дійсно кілометрові полиці. І усі інші ліки є. Якщо ціна не хвилює
-
Запасаюсь))) в Португалії сонця багато )
-
я видела показывали видео с разными добавками и витаминами на полках, это просто километровые полки с разными Бадами, вит Д, В, А и тд
-
Вітаміном Д запасіться 😁 сонечка тут не буде довго
-
Поняла:)
-
-5 скоріше) навіть меньше. По суті утеплений raincoat, типу на флісі. Не пуховик))
-
Дуже дуже дякую!! Тепла як на -10 чи -5? Дякую за відповідь!
-
Осінь, зиму, весну) Але куртка має бути реально тепла. Хоч морозу немає, але вологість пробирає добряче
-
Вау. Це на всю зиму так?
-
apps.apple.com/ua/app/airbnb/id401626263?l=ru або airbnb.com.ua Це онлайн сервіс для подобовоі оренди житла. Петфрендлі - господарі готові здавати житло для орендарів з домашніми тваринами.
-
Також цікаво! І хто у вас киця чи песик?
-
Дощовик (водонепроникна куртка тепла), резинові боти, водонепроникні штани. По суті вважайте що вам треба екіпіровка як у похід десь в Карпати.
-
всім привіт! у мене два запитання. підкажіть будь ласка, перший щодо погоди. я їду наприкінці листопада. який одяг взяти, щоб знадобилася і була в тему, не дуже спекотно і не дуже холодно, щось водостійке можливо. і друге щодо обміну валюти. де краще обміняти? дякую 🙏
-
Вітаю. А що це Airbnb і пет френдлі?
-
з Варшави) через Лондон
-
Випадково не з Франкфурта летите?)
29 Jan 2023, 04:08
Post 14960 of 203465
about an hour ago