Ванкувер2022 🇺🇦
-
Там нет кофе обычно 🤔
-
Я не пойму, вам спік ізі шоб в постіль легко затягнути, або спік ізі, щоб з таким рівнем англійської і було з ким поговорити?
-
У меня каждый день — коктейль, но вот сегодня уже начал. Завтра будет сложней 😹
-
А давайте завтра хто хоче на коктейль?
-
Keefer bar теж дуже рекомендую
-
Из этого 515 по фотографиям возможно подходит! Спасибо!
-
Так, пара на коктейльну розмову співпала😂. Ловіть, не знаю як там з ізі спікінг, але коктейлі там гарні: 1. Keefer bar 2. D6 3. The 515 bar (тут особисто не була, але постійно там люди) З ресторанів з непоганими коктейлями 4. Victor 6. Brown socialhouse (мені спайсі маргарита подобається тут)
-
Опа. Я рад, я рад. А то жена говорит «Тиндер скачай уже», а тут все проще!
-
send.monobank.ua/jar/62rn53ypSs
-
Доброго вечера, дорогі друзі! Ви вже чули новину, де наші хлопці взяли у полон більше сотні російських військових. Як раз для одного з бійців цього підрозділу ( ЦСО А) я збираю кошти на тепловізор. Якщо є можливість! Реквізити в коментарях.
-
машины там настолько старые,что если попытаться включить радио ,то вместо музыки можно поймать переговоры динозавров
-
Щас схожу, узнаю
-
Напишіть як вам бар 515, якщо будете. А то я поряд живу і тільки вздовж хожу і дивлбся як інші п'ють 😂
-
И правильно, кому нужны эти посредники )
-
Вкус — неплохо, но не заметил ничего особенного в контексте бара. Возможно, потому что довольно невысокие цены по меркам такой атмосферы. Hawksworth зашел сильно больше
-
Могу меню сфотографировать 😹
-
Ну я цены не знаю, но думаю, средние по городу +-
-
Ну якщо цвни не як в Хаук, то може і ок) треба спробувати
-
Ні, не треба. Дякую
-
сфотографируй лучше официантку,в этом спикизи она - твой единственный шанс понять,что ты заказал
29 Jan 2023, 04:08
3 minutes ago