Ванкувер2022 🇺🇦
-
Мне такой список когда-то попался: 🏦 Банківські питання: 🍁Закрийте всі непотрібні банківські рахунки та кредитні картки. 🍁Переконайтеся, що на рахунках немає заборгованостей. 🍁Якщо у вас є накопичення, перевірте можливість переведення коштів на закордонний рахунок. 📱 Контракти на послуги: 🍂Інтернет: Скасуйте контракт із провайдером або передайте його новому орендарю. 🍂Мобільний зв’язок: Анулюйте телефонний номер або змініть тарифний план, якщо плануєте повернення. 🍂Комунальні послуги: Закрийте рахунки за газ, електроенергію, воду та інші послуги (якщо вони не входять до оренди). 🍂Перевірте, чи всі рахунки сплачені, щоб уникнути штрафів. 🚗 Автомобільні питання: 🍁Скасуйте страхування на автомобіль. 🍁Якщо у вас є автокредит, сплатіть залишок або переоформіть кредит на нового власника. 🍁Продайте автомобіль, якщо не плануєте повертатися, або забезпечте його зберігання. 🏠 Оренда житла: 🍂Якщо ваш договір оренди ще діє, узгодьте з орендодавцем передачу житла іншій особі або дострокове розірвання контракту. 🍂Переконайтеся, що всі рахунки за оренду сплачені, а житло здане в належному стані. 💸 Фінансові зобов’язання: 🍁Подайте податкову декларацію до CRA навіть після виїзду, якщо у вас є доходи в Канаді. 🍁Сплатіть усі кредити, розстрочки чи заборгованості. 🍁Переконайтеся, що у вас немає невирішених штрафів чи боргів, наприклад, за паркування. 🏥 Медичне страхування: 🍂Повідомте вашу провінційну страхову компанію про виїзд (наприклад, OHIP, MSP тощо). 🍂Запитайте про можливість тимчасового припинення або замороження вашого статусу на випадок повернення. 📜 Додаткові кроки: 🍁Перевірте пошту: змініть адресу для отримання важливих листів (податкових документів, рахунків, тощо). 🍁Скасуйте підписки на місцеві послуги (наприклад, фітнес-клуби чи доставку). 🍁Переконайтеся, що всі офіційні документи (паспорти, дозволи, візи) у вас на руках і зберігаються безпечно.
-
Желательно кока-кола добавлю от себя в стекленной таре
-
Кофе с бейлис от всего 😂
-
Кака кола с виски помогает
-
прям дохнули в лицо Маркесом и его Одиночеством 🫀
-
Лечемся ребята мы в Канаде ❤️
-
Да я в самолет всегда грам 50 выпиваю и лечу как на автопелоте 🤩 даже в ушах не залажует
-
Это прекрасное
-
Воо, и я об этом
-
Скоро Новый год повод полечится Чтоб 2025 все мы были здоровы 😇 шампанское в сторону покупаем коньячок
-
Доброго дня, подався на оновлення ворк перміту, але ще при першій подачі на візу CUAET не здавав біометрію, зараз треба зрбоити тож таке питання: Вони мені самі скажуть куди прийти здати біометрію чи мені треба десь подивитись та кудись прийти? Можливо у когось була така ситуація? Буду вдячний за інфо!
-
Дуже дякую!
-
Если вам необходимо будет,вам пришлют уведомление об этом. С сылкой ,где находятся центры для сдачи
-
Ну если совсем навсегда, то можно взять немного кредитов и что-то из эпл в рассрочку 😁
-
Поджелудочная сразу вышла из чата с таким количеством сахара за день
-
Не понимаю зачем закрывать банковские счета?
-
Половину можна одразу не робити, якщо ви їдете у США.
-
Почему должен быть? Если я не собираюсь закрывать его, пущай будет, да, я в курсе, что платить за обслуживание нужно, но уж если меня это не смущает
-
не во всех банках есть опция закрыть счет удаленно И на счету должен быть 0 остаток
-
изначально микстура из листьев коки продавалась в аптеках именно как противо рвотное и закрепляющее средство а сахар будет клонить в сон
29 Jan 2023, 04:08
Post 199858 of 203554
14 minutes ago