Ванкувер2022 🇺🇦
-
Здравствуйте, интересует тема по студентам. Какие условия приема студентов приехавшим по Cuaet? Благодарю 🙏
-
Сегодня день Британской Колумбии, подскажите, как его празднуют? Есть ли какие-то парады и т.п.?
-
Можете поділитися чатом будь ласка
-
Ждём вклейку
-
Як би ж то мені прийшло)) Це я переслала з іншого чату, жіночка скинула у якої вийшло Сама нажаль не встигла
-
Можливо.. значить не встигла 😑
-
Супер! Це вже крок до перемоги! Вітаю! )
-
Якщо ви заповнили таку форму, то це не повноцінна анкета, а форма запиту на інший раз. Вона і зараз доступна!
-
Сдали биометрию, ждём одобрения ( 2 месяца уже 😢)
-
Мене цікавить все крім заповнення документів на подачу🙂
-
Я не знаю що та жіночка заповнювала і шо ій прийшло, але ми всі заповнюємо одну форму (іншоі нема) і автоматично на неі не може прийти сповіщення що вона виграла квиток. Я вже писала про це вище. Якщо хтось стверджує що йому таке прийшло - хочу бачити докази (скріншот) 🤨
-
Здала оригінал паспорту. Чекаю на результат. Можливо хтось знвє чи потрібно писати список речей які береш з собою в Канаду?
-
Тут всі здається перший раз заповнюють це
-
Скоріш за все ви заповнили форму що і зараз доступна на сайті, про те щоб вам нагадали про наступну можливість заповнити анкету через 2 тижні. В сусідньому чаті жіночка писала що їй прийшло на пошту підтвердження що її заявку розглядають,
-
Я заповнювала те що і всі. Там одна форма. Якщо вам на заповнення форми шось взагалі на пошту прийшло - то можете зкинути скріншот показати всім)
-
Здравствуйте, подскажите, когда пришло письмо что нужно привезти паспорт, можно просто поехать и отвезти или нужно записываться?
-
Шановні, потребую інформації від тих ,хто прилетів до Канади з тваринами. Підкажіть будьласка, чи потрібно робити тест на антиген проти сказу, чи цю вимогу відмінили?
-
Можливо ви заповнили форму-нагадування на інший раз?
-
Сдал биометрию , жду след.этап уже второй месяц.
-
В моій теж. Ніт. Не прийшло нічого. Я не очікую таке повідомлення але очікую комунікацію пізніше - типу обрали чи ні для квитків
29 Jan 2023, 04:08
Post 32283 of 203477
about 2 hours ago