Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нет, не даёт.
-
Это не дает вам право оскорблять
-
Я так решил, потому что после такого отношения, которое вы выразили изначально, помогают на самом деле меньше. Факт
-
большинству из нас 35+, ждать еще 20 лет, чтоб бизнес позволил тебе безбедно жить, а еще и стоимость жилья, такая себе, весьма не радужная перспектива. Кто-то может продать имущество в Украине, но не у всех оно есть
-
❗️ опрос анонимный. + Можно несколько вариантов выбрать. Голосуем. Интересно же, всем.
-
Для дітей відчувається перспектива набагато більша в Канаді і ризики менше для життя,просто треба йти з нуля, але це цікавий challenge
-
Не,не. С ним геморойно. 🤣
-
Особисто для мене не нормально коли дітям з незформованою психікою нав’язується ідеологія лгбт і зміна статі і коли мій 7 річний племінник приходить додому розказує що в класні хлопчик сьогодні прийшов в сукні і він вже дівчинка Ми з якісь християни з іншими цінностями … Чи як приїхавши сюди треба зробити своїх дітей відповідними даному суспільству?
-
😉 я в их числе. 😊
-
Ну і на останок зараз сюди звозять наркозалежних з усієї Канади і будується завод біля Ванкувера по виробництву наркоти так що ще декілька років і побачимо що буде тут…
-
Це не тіки тут таке, в багатьох європейських країнах теж
-
Да тут так. Не подходит, вас никто не держит. В чужой монастырь со своими законами не лезут. Вы или согласны и живете радуетесь жизни или едете домой
-
Є ви для цього, все пояснити зможете про генетику, хто має інші органи та структуру тіла. Майте свою позицію. Я не християнин, але цінностно все дітям пояснюю, будую причинно-наслідкові зв'язки, це наша відповідальність. І ми таких проблем у школі не побачили. І таких людей менше 1%, не звертайте увагу
-
А бизнес в Украине это просто название и все знают как он строится и поднимается.
-
Если у вас неудачный опыт , не значит что страна плохая. А значит вы делаете что то не так . Вот и все
-
Кто хочет видеть только плохое, тот только это и видит. Моя семья видит одни плюсы. Хоть и был бизнес очень удачный в Украине. И достаточно известная фамилия в строительстве.
-
На відміну від багатьох я маю фабрику в Україні і плачу зарплату людям і жоден і маю замовлення з європейських країн. І те куди мені їхати чи не їхати вирішу сама
-
Оооо, давайте еще расскажите истории из сети.
-
Особисто я пам'ятаю і гарні і погані речі з обох країн. Мені ця еміграція допомогла більше полюбити і Україну і Канаду. Тут є багато класних речей, яких нема в Україні, і є багато хорошого в Україні, чого нема тут. Ми плануємо залишатися, через свої обставини, але в Україну я б їздила із задоволенням, вона залишається моєю рідною країною, яку я дуже люблю. Проблем в Україні буде ще досталь, навіть після закінчення війни але чи наша країна і наші люди в цьому винні? Нажаль ті, хто зробив найбільший вклад в нашу перемогу постраждають найбільше і фізично і психологічно.
-
Історії із сеті це якраз про тендери А ви про мій опыт не знаєте так що давайте не будемо ))) в когось цілі і амбіції більші в когось менші
29 Jan 2023, 04:08
Post 76557 of 203957
17 minutes ago