Ванкувер2022 🇺🇦
-
Structube ценник чуть повыше, но есть хорошие варианты тоже
-
а чем икея плоха? у нас друзь полностью квартиру оттуда обставили, оч довольны, все с доставкой...
-
Уже сняли без мебели🤪, хотели повеселиться, чтоб не скучать в Ванкувере. Кроме икеи только не знаем где можно развлекаться
-
О, юск это тема, спасибо
-
🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
-
Повернутись в коррупцію, в роботу на мінімалку офіційну, ціни космос, виснажений,агресивний народ якою я сама була рік війни, і після війни дивитись як знову все пизд...ят.....о ні
-
Чесно, саме тут вивчити мову, без курсів без зубрилок тільки спілкування вже можу розмовляти і розуміти своє керівництво, і навіть проводити інтерв'ю, без мови розраховую її тут вивчити за рік два
-
Сейчас в structube скидки есть, плюс у них есть вкладка small budget с неплохими вариантами на сайте www.structube.com/en_ca/small-budget?page=1&sort-by=price-asc
-
Я - так 😊 Я - викладач. Моі студенти і досі питають чи повернусь я))
-
опять за рибу гроші...
-
Bayraktar⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋ⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋwrote on 18 Jul 2023, 21:41 last edited by)))
-
Sandy’s, Leon’s, La-Z-boy.. но, по-моему, надо будет вам все таки выехать к нам, в ‘пригород’, например на United boulevard, Coquitlam, чтобы ‘поразвлечь’ себя. Не помню, что там с мебельными в Vancouver City 😁
-
Пишу - хочу, але зп професора UBC мене більш приваблює, ніж зп в столичному ВНЗ. 😉 Жартую 🙃 А якщо серйозно, то просто ні. Багато факторів, ну і цей ⬆️ також впливає на моє рішення 🙂
-
Виграшна комбінація для досягнення успіху!
-
Только хотела спросить )
-
так а что за сфера, почему так долго искали, расскажите, интересно же. и еще - поздравляю!
-
Вы в UBC работаете ?)) Я думаю там phd получить
-
Общение в смысле совет или общение помогли устроится ?:)
-
Поздравляю Вас ! Муж просто до сих пор в поиске 🙃
-
Ха.. таки это и есть именно то, что требуется в Канаде - NetWork 😁✌🏻 Congratulations 🎉
29 Jan 2023, 04:08
2 minutes ago