Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я приходила. Меня послали сказали когда не будет вообще денег тогда и приходить. А мол не надо было выбирать дорогой город.
-
интересно, что в США в некоторых фудбанках даже не спрашивают, где вы живёте и какой у вас доход. прост приходишь и берёшь
-
Автобусы по большей части ходят по расписанию, но есть проблемные маршруты и пробки, в которых они застревают. Есть маршруты, где автобус каждые пол часа - это напрягает, т.к. надо поездку заранее планировать. «Не пустили если нет сидячих мест» - это про Community Shuttle маленькие автобусы. Им не разрешено брать стоячих пассажиров.
-
Давайте не будем по второму кругу. Вчера вроде разобрались во всем. Если еще нужна помощь- обращайтесь
-
Вам уже вчера Павел предложил помощь...
-
Вот же
-
Я не понимаю почему бот эти сообщения спамом считает. Наверное потому что про залог в аренде комнаты первый раз прочитал )
-
Добрый день группа. Здаётся комната, с 1 апреля. Laneway house. На первом этаже кухня и туалет. На втором 2 комнаты (одна из них сдается, на фото) и туалет с душем. Полность меблированая, с маленьким балконом. Ванкувер, 5 минут пешком от Joyce-Collingwood. Цена 1300 в месяц Залог 650 Все вопросы в ЛС или звоните 2365583515
-
Паша, фото приложите😉
-
Привет 010421 010421! Антиспам: на какой кнопке корона?
-
Подскажите что значит эта часть, т.е. бесплатно можно податься на продление или там о других услугах говорится?
-
Я думаю речь идёт о всевозможных программах по помощи в обустройстве украинцев, которые предоставляют разные нон-профит организации.
-
это прекрасно)
-
Это хорошо 👌
-
Канада продовжує деякі тимчасові заходи для українців 27 лютого 2025 року — Оттава — Оскільки незаконне вторгнення Росії в Україну триває, Канада залишається відданою підтримці українців та членів їхніх сімей, які шукали тимчасовий безпечний притулок у Канаді. Сьогодні почесний Марк Міллер, міністр імміграції, біженців та громадянства, оголосив, що українці та члени їхніх сімей, які прибули до Канади відповідно до Канадсько-українського дозволу на екстрені поїздки (CUAET) 31 березня 2024 року або раніше, тепер матимуть до 31 березня 2026 року, щоб подати заявку на новий відкритий дозвіл на роботу, дійсний до трьох років, поновити існуючий дозвіл на роботу або подати заявку на новий дозвіл на навчання за умови стандартних зборів. Ті, хто бажає відновити свій статус відвідувача або студента, можуть подати заявку через звичайні процеси подання заявок IRCC. Ці тимчасові заходи дозволять українцям та членам їхніх сімей продовжувати працювати та навчатися в Канаді в цей важкий час і врешті-решт повернутися додому, коли це буде безпечно. Доступ до безкоштовних послуг з поселення для всіх українських тимчасових резидентів та членів їхніх сімей у Канаді доступний до 31 березня 2025 року. Ми продовжуємо оцінювати, як наші імміграційні програми можуть найкраще підтримати людей, які постраждали від війни в Україні. Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |