Український Монреаль
-
Там ніби різниця в ціні невелика. Добре , дякую. Питаю для 2 новоприбулих молодих родин без дітей.
-
мені на курсах францізасйона казали про якогось іміграційного консультанта індуса - котрий там чуть лі не бомжів може протягнути. АЛе так і не дали його візитку
-
Щось знайшла. Запитаю у Анни, знаю її особисто
-
Там ціна за кожен випадок окремо. Стартова консультація від 400 баксів сша
-
Я сьогодні також господиня 😁
-
Ні, не потягнуть… порядок 10 штук?
-
Хто може підказати номер червоного хреста? На запис
-
Дякую! Буду чекати тоді)
-
www.meetup.com/make-friends-blabla-language-exchange-in-montreal/events/gcbhdtyfcgbpb/ Друзі ходять на блабла Монреаль , я там не разу не була , але силкою поділюсь :)
-
так передзвонив якийся працівник, розказав що готувати і де ббуду здавати
-
Так, так і було написано) вам передзвонили?
-
потім вам подзвонять чекайте.
-
так це вона і є
-
ох... там короче якась кончена форма. Типу залиште ваш номер - і чекайте ми вам передзвонимо
-
Підкажіть, де можна практикувати французську? Може якісь спікін клаби для початківців. Бо вчу, вчу, але без практики результат поганий🥺
-
Шукайте Google croix rouge montreal contact. Але поки Ви не в мiстi не записують на готель
-
Доброго дня! підкажіть будь ласка, хто вже записувався до saaq за оновленою версією через сайт? Чи правильно я зробила записавшись на ось такий апойтмент: Appointment to have your driving experience recognized (new residents) Чи ще кудись треба записатись?
-
Є тут хтось хто працює на СТО ? Є запитання маленьке
-
Дякую велике❤️
-
моя порада включіть телефон на звук))) а то я так три рази пропустив того чувака
29 Jan 2023, 07:13
102515/237436
3 minutes ago