Український Монреаль
-
Добрий день Підкажіть де знаходиться майстерня щоб змінити розмір кільця?
-
Міст може допомогти.
-
ca.meest.com/uk/services/service/sending-money-to-ukraine
-
Триндець( А якщо на піонер наприклад підв’язати валютну картку, і кидати з піонера на піонер - так само?
-
З 2014 року доларова карточка стала пустим місцем
-
Навіть якшо ви скидаєте долар на доларову карту Всерівно йде конвертація долар в гривні гривні в долар
-
А не можна так щоб канадський в долар і відразу в доларі на валютну українську картку?
-
Відкриваєте рахунок у Канаді в доларах, і відправляєте до України на рахунок в доларах
-
так но в 100% це вже занатто..
-
Канадский в гривню Гривня в долар
-
То можна Но всерівно подвійне конвертування
-
так , я розумію но иені треба щоб людина отримала амеріканські доллари
-
Щойно розіслав понад 450 повідомлень про збір на ЗСУ. Телеграм блокує на пару днів якщо пересилати одне і те ж. Якщо кому потрібно, пишіть дзвоніть.
-
Kalbi BBQ & Sushi À VOLONTÉ ALL YOU CAN EAT 1017 Boul. Saint-Laurent, Montréal, QC H2Z 1J4 По 40 Cad за Людину + такс Смачна корейська кухня у самому центрі Чайна Тауну) Їжу привозить робот офіціант) і ви готуєте усе самі на спеціальній корейській пательні прямо у себе за столом) Дуже смачний та атмосферний заклад😏 На двох раджу заказувати пиблизно 30 позицій)
-
Ніяк Бо в Україні не використовується дол канадский Відпраляєте дол конвертується в гривні
-
Ну якщо на доларову карту, то має бути в USD, а на гривневу ви долари ніяк не перешлете. Я використовую wise, бо paysend має російських засновників.
-
Найдешевша здобич за рекомендацією в цій групі в Canadian Tire: 25$ за ялинку 1.8 м
-
тільки що робила не виходить та й не розумію як вибрати валюту для отримування бо пише в грн автоматично.
-
Хто користується Фізом? Немає в них функції - ділитися гігами? Бо вони пропонують більш смачну ціну ніж відеотрон, хочу зпригнути.)
-
Paysend
29 Jan 2023, 07:13
10699/239065
about 3 hours ago