Український Монреаль
-
Українською, будь ласка
-
майде як дабл чизбургер
-
Доброго ранку 🐣
-
Сніданок сьогодні на 350 ккал
-
Наша спільнота Український Монреаль за участю СУМ|Спілка Української Молоді та за підтримки Української Каси Дежардену, КУК|Конгресу Українців Канади, Комітету Допомоги Україні ПРОПОНУЮТЬ ВАМ ЗУСТРІЧ З ІМІГРАЦІЙНИМ АДВОКАТОМ - Наталія Дзера. ❗️На цій зустрічі імміграційний адвокат розповість про найпоширенішу імміграційну програму Programme d’expérience québécoise ( PEQ) та надасть відповіді на поставлені запитання.❗️ 📍Зустріч відбудеться о 13:00, 07 травня 2023. 📍Місце зустрічі : 3270 rue Beaubien E, Montréal, H1X 3C9 Вхід вільний! Донати на ЗСУ вітаються💙💛 ‼️Увага! Запитання необхідно підготувати заздалегідь та написати у відповідь цього посту або пишіть напряму t.me/lyrakit . Наші адміни сформують список питань для зустрічі. Якщо у вас виникнуть питання в ході зустрічі, то ви можете задати через наших помічників під час зустрічі. Якщо у вас надскладний кейс, то радимо вам спочатку ознайомитись з інформацією на зустрічі, а після звернутися за особистою консультацією до імміграційного консультанта чи адвоката . t.me/Montrealukrainianschannel
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка , хто писав у Квебек Сервісі заяву , коли вийшов на роботу , що писати краще ?
-
Дякую
-
Податкова
-
Хто такі ревеню??
-
Дивно, у мене був такий бланк де написано, що я така то.. вносиш дані, справа така то.. повідомляю вас про те … і писала що почала працювати
-
А де його взяти ? Там повинно бути написано яка зарплата в мене ?
-
Це все. У мене просили листочок з випискою з роботи. Я його просто прикріпила і все.
-
Так , бо там просто пустий лист , я ось думаю як краще писати , точніше що саме їм потрібно знати , крім числа з я кого я почав працювати )
-
Так і пишете що почав працювати з такого то числа, там форма стандартна, в ній ви просто повідомляєте про ваші зміни. Вони дадуть вам бланк.
-
Дякую )
-
Так, мені навіть здається якщо немає такого листочка можна просто написати яка зарплата. Бо в мене чоловік спитав про це який приймав, то я йому тицьнула в виписку і він сказав - Ок, дякую
-
Так , але в мене все через додаток , там усе пишеться мої податки і зп , то я можу просто роздрукувати його і прикріпити, вірно?
-
Мені відразу ж на роботі видали виписку, як тільки закінчився перший тиждень на роботі , коли була зарплата, там всі дані і такси також. Його і дала ім
-
Доброго дня підкажіть будь ласка можливо хтось повертався до европи , якщо летіти назад , треба платити додатково за багаж ? Бо коли ми с родиною летіли в Канаду ,нічого не доплачували за зайвий багаж ..
-
Шановні товариство. Може у когось є бухгалтер щоб можна поспілкуватися .
29 Jan 2023, 07:13
Post 109838 of 234232
21 minutes ago