Український Монреаль
-
По суті теж саме
-
Та не повертають. Ви просто можете списати іх з податків
-
То не повертання. А списання з податків за медичні послуги.
-
Такі закони )
-
А чому в Квебеку не повертають?😲
-
Так, вже я зрозумів) але блін інтернет коштує тут занадто)) ще таке питання, можливо чули, чи можливо просто змінити area code без зміни сімки?
-
в мене також Chatr і це prepaid план. Для мене дуже зручно..я вільна людина) Вибираеш план..рееструешся тобі дають сімку і все.. В тебе є anniversary day коли ти повинен заплатить.. Там можно автоматично платити також..чи просто покласти суму на рахунок . Що до постпейд... Я так розумію що це контракт, но ти платиш місячні білли за послугі яки пропонуе оператор..і bill може змінюватися місячно..це залежіть від того як ти користуєшся послугамі...якщо потужно то і bill прийде потужний))
-
Ок)
-
Ні)
-
А за чеки з купівлею продуктів харчування теж повертають кошти чи ні?
-
Моя бухгалтер також казала зберегти чеки, і вказати коли будемо подавати декларацію
-
У кінці року, коли будете подавати декларацію, зберігайте чеки
-
Розкажіть будь ласка , не так давно як зробила медогляд , то приємний бонус , якшо повернуть
-
Теж думав що ні) тоді одразу і напишіть як)
-
Все повертають)
-
В Квебеку не повертають
-
Люди добрі Тільки що почався гострий зубний біль у корінному зубі. Куди бігти, підскажіть будь ласка 🤯🙏 я 3 дні як прибула сюди…
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, де краще міняти євро на долар канадський, в Європі чи вже в Монреалі?)
-
Це мені в fido розказували, що постпейд не то саме, що й контракт. Тому й виникло питання щодо chatr та як це в них зветься)
-
Добрий день.Я чула,що тим хто приїхав по програмі CUAET повертають гроші за медкомісію(260$).Тільки як це зробити не знаю.Може хтось підкаже!Дякую
29 Jan 2023, 07:13
12174/239518
about an hour ago