Український Монреаль
-
Було написано працівників потрібно,вакансії не вказувалися.Я не написала з тим щоб сваритися,але просто уточніть більше інформаціі в оголошенні ,бо таких людей буде багато .Дякую
-
Там потрібні касири
-
Ну я думаю щоб працювати на касі потрібно як мінімум знати хоть щось , щоб спілкуватися із клієнтами
-
Французька
-
Як то кажусь, ініціатива *** ініціатора
-
Ви мене звинувачуйте у неправдивій інформації
-
Англ чи франц у вас?
-
Я просто попросила автора трішки уточнити інформацію,я не з неба впала щоб мені правлу життя говорили)
-
Шановна Оксана в оголошенні вказано мінімальний рівень мови ! Я не обманюю ! А просто хотіла домогти людям знайти роботу, бо ця робота підходить для тих хто вчить мову! Я там теж працюю от сім місяців як уже! І почала я там працювати із мінімальним рівнем мови тобто а2!
-
ніхто не нападав, скоріше правду життя розказують
-
Та чого ви на жінку напали, вона трохи в розчаруванні бо надіялася на ту роботу, її можна зрозуміти
-
прості розмови це як раз таки - купити щось у магазині
-
Спільнота це публічне обговорення. Не бажаєте розмови публічно йдіть в пп.
-
То ви думаєте. А вам правильно кажуть. Тут мінімальний рівень - бути здатним прості розмови вести
-
В оголошення вказано французька або англійська ,все Ок гарного дня
-
Мінімальним рівнем це хочаб розуміти цифри і саме елементарне!!
-
А я вам і не хамила,я звернулася до автора і зотіа поспілкуватися з нею
-
якщо ви знаєте цифри і можете хоч трохи поспілкуватися із клієнтами скиньте своє резюме мені в приват я поговорю із директоркою магазину!
-
Я ще раз повторюю я прийшла туди сім місяців назад із мінімальним рівнем мови тобто А2 зараз я там працю як supervisor !
-
Я написала,щоб відкоригували ,бо реально виходить помилка,вибачте якшо образила
29 Jan 2023, 07:13
about a minute ago