Український Монреаль
-
А що таке аріма. Я 3 місяця чекаю бодай любу відповідь. Навіть не було відповіді, чи отримали конверт з копіями доків. Але кабінет був доступний весь час, але без змін.
-
Дякую. Спробую хоч це
-
Вони створили місяць тому нову систему, обіцяють що всіх за місяць відправляють вчитись. Не знаю чи буде це конфліктувати зі старою системою , бо там дійсно через 3-4 місяці тільки записують … Тут ви можете записатися на курси онлайн потрібно створити ваш профіль спочатку. apprendrelefrancais.immigration-quebec.gouv.qc.ca/aiguillage/?apprendrelefrancais=true&
-
Телець, Рак, Скорпіон, Терези, Стрілець, Водолій
-
Привіт усім 🫶 Шукаю роботу Мені 21 рік, англійська А2 (продовжую зараз далі вчити) і ще є базове знання іспанської Вмію робити манікюр (покриття та нарощення) Розгляну усі варіанти Гарного вечора 🤍
-
Все ок крім одного, при чому тут п'ята колона?
-
уххх
-
Іра реклама платна пишіть @voyageur_errant
-
Слухав нещодавно іх. Дуже дивна музика як на мее. Але чув що іноземцям заходить
-
можна адресу?
-
Дякую!
-
Доброго дня подавались 28 лютого . Тільки 2 тижні тому нам подзвонили , коли ми запитали коли ж початок навчання відбудеться і де , відповіли , що без поняття , очікуйте далі . Так що , все гаразд .👍
-
Звертаюсь до артистів, співаків, музикантів. Якщо хочете долучитися до концерту в Оттаві пишіть.
-
Вітання всім. Чи має хтось інформацію, українська команда завтра буде запускати салют?
-
Доброго дня! Чи є хтось, хто нещодавно здавав іспит на заміну водійского посвідчення і може поділитися посиланням та враженнями, як проходить іспит. Дякую
-
Буде, зустріли їх особисто, кажуть все заряджено вже 😅
-
О котрій не знаєте часом?
-
Так. Онлайн все чьотко працює. Картка прийшла доволі швидко, на жаль не пам‘ятаю за скільки тижнів. І ніяких паперів, одразу готова картка
-
Як зтемніє , наче пам’ятаю після 21. Офіційно на сайті 22-23
-
Дякую
29 Jan 2023, 07:13
Post 129501 of 235052
22 minutes ago