Український Монреаль
-
я просто поїхав в Торонто сказав що вкрали паспорт та без запису подався на новий
-
Друзі, а звідки інфа, що ramq потрібно робити протягом 90 днів? Подивився, сайті ircc, ramq, там такого не знайшов. Чи може я втрачаю россуд😂
-
Не здасте мед огляд - заберуть ворк перміт. Вважається що ви 3000 отримати, можете собі дозволити виділити на мед огляд 😅
-
Мені вчора прийшла вже картка, після електронної реєстрації 5 липня. Так що чекайте , скоро і у вас буде, електронна заявка працює 😊
-
Ааааа, його ж рамкю покриває?
-
Рамкю це страховка За 90днів потрібно пройти медогляд Не плутайте
-
В деяких провінціях він взагалі безкоштовний.
-
Розібрався, дякую :)
-
В деяких провінціях покривається , це правда. Але реалії такі , шо в Квебеку це не працює :)
-
Доброго вечора , чи був хтось на Ніагарі, де зупинялись ?
-
Всім привіт! Продам 4 білети на 50 cent'а на 1 серпня у фан зону, сектор nord, ряд V, це одразу біля сцени Чи є тут справжні фанати, які хотіли б відвідати його останній концерт, бо змінились плани і не маємо змоги піти. Ціна за один білет $250, місця звісно поруч.
-
Ось ці місця
-
А в чому причина що знання французької не завжди допомагають? Бо квебекуа акцент чи сама структура екзамену? І все таки це тільки усний екзамен чи всі чотири частини?
-
Дякую. Боюсь що можуть завернути. Їхати з Квебеку
-
Коли я здавав, наш екзамен завалив наш профессор. Котрий сам французом був.
-
Екзаиени ідуть по звичайній Оанцузькій. Не по квебеській. Особливість в тому як вони іх будують і що очікують. Окрім того що треба знати французьку ще додатково треба знати як здавати екзамен
-
Я здавав усі типи одразу.
-
Думаю, подібна схема діє в Оттаві і в Торонто. Напишіть їм на електронку і запитайте коли оновляються слоти
-
В Торонто:)
-
Тому як я бачу і у пані зверху, і скільки я знаю і читаю про підготовку до екзаменів, усі беруть ще додатково підготовку до сдачі екзамену. Ну і ще момент в мене є декілька знайомих хто вільно говорить і не здали екзамен на В2
29 Jan 2023, 07:13
Post 135271 of 235049
about an hour ago