Український Монреаль
-
На каком языке он говорит?
-
1 514 574 37 49 нас перевозив
-
Доброго вечора, кому приходили посилки з України? Як швидко приходять? Скільки коштує? Дякую. Мені треба відправити документи.
-
Так
-
А ви заповнювали той формуляр, що за посиланням?
-
Добрий вечір, комусь після цього листа надходили якісь подальші дії? Наприклад адреса чи щось інше ?
-
Добрий день усім!! У вересні прибуваю у Монреаль. Шукаю роботу завчасно 😊 Англійська на початковому рівні, французькою не володію( Можливо хтось знає про вакансії на фабриках, складах; також дуже смачно готую їсти, можу працювати помічником кухаря, чи готувати в сім’ї 😉 або доглядати за літніми людьми та дітьми!! Буду вдячна будь-якій відповіді ☺️
-
А якщо не попросили фіндопомогу під час реєстрації на курси, там писалось потім можна, якщо просити потім, за який період вони її надають?
-
Screenshot (7 авг. 2023 г. 6:06:17 PM)
-
Доброго дня шановні ! Допоможіть будь ласка у такому питанні . Ми вже півроку очікуємо курси французької . Все зробили , як усі . Але може нам ще потрібно було переслати якійсь документи . От погляньте , дякую .
-
Всім привіт. У кого scotia bank , як знайти «Direct deposit or a specimen check» ?
-
Я тут вчилась, мені подобалось. Але то була вчителька дуже класна
-
В Броссарді є можливість вчитись на курсах французької в декількох місцях, є якісь відгуки по ним?
-
по цьому відгуків нема? той що трохи вище
-
А результат? :)
-
там в заявці можна когось хто вміє балакати хоч англійською нормально назначити як лице що має доступ до інформації? :)
-
точно !!!
-
Не лице а особа😂
-
Lasik MD. Сама лише на консультацію ходила, ще до операції дозріваю. Але є чимало друзів/знайомих, хто там робив корекцію зору і все сподобалось
-
Ну, я там тільки 3-4 рівень проходила. Результат був🙃 Після нього в іншому закладі одразу на 7ий рівень взяли😅
29 Jan 2023, 07:13
Post 137324 of 234199
7 minutes ago