Український Монреаль
-
Вітаю! Ми сімʼя з України, 3 дорослих і дитина. Шукаємо тимчасове житло максимум на 1 місяць. Буду вдячна за будь-яку допомогу. Гарного дня!
-
У Львові суд оштрафував лікаря на 3400 грн за те, що той виписав собі та донці премій на понад 180 000 грн
-
Квебек ще не входить в ту програму. Це для того щоб ви знали що відбувається у всіх провінціях
-
заходжу на сайт Канади, а про Квебек нічого не пишуть. хтось шось знайшов?
-
По цій програмі в Квебеці виплачують
-
Доброго дня! Чи може у когось є ніфуроксозид , готова купити чи через пару місяців привезти . За два дні в дорогу , почуваюся погано, в лікарні була, кажуть не переймайтесь, організм впорається сам. А в мене по переду дорога на 4 дні без зупинок. Дякую
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4210/gst-hst-credit.html
-
Якщо діти тут будуть вчитись
-
В країнах де Об’єднання «штатів, країн, провінцій», програми та закони працюють за принципом конфедерації. Коли всі провінції приймуть зміну або закон, потім на федеральному рівні все приймається. Політологія 9й клас
-
дякую. "ще не входить" це типу на рогляді, чи мабуть ніколи і не ввіде ця "держава в державі" 😄
-
Якщо ти заробляєш менше 50000 $ на рік то рахуєшся бідним
-
Так в кого заробітні плата 3000$ всі бідні
-
Я про це теж
-
Навпаки найбіднішим більше виплата
-
Це залежить від заробітку
-
Мало 300$ в квартал на людину?
-
Та там так мало що аж прикро
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4210/gst-hst-credit.html
-
дякую велике!
-
а , зрозуміла
29 Jan 2023, 07:13
141052/237436
4 minutes ago