Український Монреаль
-
Інтернет 90 але ми з сусідом платимо по 45$, світло і опалення було 60$ місяць( 2 кімнати)
-
Вітаю, потрібно вишиванку у подарунок де можна купити в Монреаль
-
Взимку може доходити до 250-300 бо опалення зазвичай електричне за виключенням деяких білдингів. Залежить яка квартира і ізоляція і інші фактори. Інтернет десь 60-70 з таксами - плюс мінус.
-
Автобус або якшо комусь по дорозі
-
2 mis hydro quebec 165 cad, videotron internet unlimited+ cell phone 100cad
-
Доброго дня шановні! Порадьте будь ласочка (можно в приват) як найдешевше з'їздити до Оттави одним днем. Їду з донькою (13 років) до нашого консульства. Дякую дуже!
-
Газ майже ніхто не використовує.
-
Зазвичай оплата виключно за світло і інтернет, взимку 100$ в середньому, літо-весна (50$)
-
1 кімнатна від 1000$ (найдешевші від 800+$) 2 кімнатні в нормальному стані і адекватний район - від 1400 до 1700$.) 3. Дім - від 2000-2200$ до 3000+$
-
Доброго ранку Монреальці, підкажіть хто вже знімає хату. Скільки у середньому у місяць виходить світло, опалення та інтернет. Дуже дякую
-
Можливо тільки резидентам? Бо нам відмовили бо в дитини немає ворк перміту. Допомогу дали. Я ж її на себе оформлюю.
-
Я думаю шо є така можливість. Загугліть чи зателефонуйте і будете знати точно.
-
Мене цікавить чи можливо доїхати автобусом до Саскатуну наприклад ))))
-
У наших дітей візітор візи, SIN також їм не дали, з допомогою проблем не було
-
10 років тому був. Greyhound компанія називалась. Зараз вони ніби не працюють але працюють інші тож не бачу чому б їм не робити те саме. Треба зателофонувати наиту станцію автобусів і спитати.
-
дадуть, там не треба вказувати сін. племінниці дали цього тижня (4 роки)
-
Так там сін вказувати не треба наче
-
Э такий автобус ?
-
Аналогічно. Чоловік просив на дитину сін,сказали їй не потрібен,не дали.
-
Добрий день! Дитині 3 роки не призначили сін, сказали, що не потрібно, достатньо батькам. Фінансову допомогу отримали на дитину.
29 Jan 2023, 07:13
Post 14232 of 231779
about 3 hours ago