Український Монреаль
-
Розкажіть як з курінням у Канаді. В мене алергія на сигаретний дим. Чи дозволено курити з балконів? З вікон? На вулиці? Чи варто брати апартмент чи сусіди будуть палити у вікна?
-
Дуже дякую )
-
Тобто ? Я знаю цей ресторан це моя знайома . Там укр кухні і близько нема
-
Сторінка у фб www.facebook.com/profile.php?id=100092647616521&mibextid=LQQJ4d
-
Будь ласка
-
А є в них сайт чи сторінка ? Я незнаю чи це цей саме
-
Ну це не укр кухня там
-
Ніби цей
-
Леополіс 7310 Bd Maurice-Duplessis, Montréal, QC H1E 1M4 Ви про цей?
-
Будь ласка підкажіть як називається і де ресторан український відкрився? Шукала в чаті не знайшла
-
В моєму випадку це були дві окремі заявки, перша особисто на мене (не додивився що можна дадати сім’ю), а інша на дружину з сином, але виключно моїм банк. рахунком.
-
Hay
-
♈️ Овен 6 вересня. ✨ Сьогодні все зроблять за тебе, розслабся. ♉️ Телець 6 вересня. ✨ Mood: згадувати, як було круто. ♊️ Близнюки 6 вересня. ✨ Любов стукає в двері, а тебе немає вдома. ♋️ Рак 6 вересня. ✨ Буду вбивати. Повернуся пізно. ♌️ Лев 6 вересня. ✨ АААААААААААААААААААА ♍️ Діва 6 вересня. ✨ ПІДКАТУЙ, ВСЕ ВИЙДЕ. ♎️ Терези 6 вересня. ✨ Відключи голову, потрібно відпочити. ♏️ Скорпіон 6 вересня. ✨ ТИ ДЕКОМУ СПОДОБАВСЯ. ♐️ Стрілець 6 вересня. ✨ ПІДИ НАРЕШТІ В СПОРТЗАЛ. ♑️ Козеріг 6 вересня. ✨ Сам заварив — сам і розсьорбуй. ♒️ Водолій 6 вересня. ✨ ВІНІШКО МЕНІ І ТИШІ. ♓️ Риби 6 вересня. ✨ Ти занадто багато мовчиш. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Добрий ранок.. Зʼїхали сусіди, тепер вільна квартира 3 1/2, не мебльована. Westmount, 7 хв від станції метро Vendom. Ціна 1300.. Кому цікаво, телефонуйте +1 (514) 577-3273 Володимир
-
У Львові пасажир автомобіля двічі штрикнув ножем пішохода, який занадто повільно переходив дорогу
-
Доброго дня , чи є хто знає файно орфографію , граматику Англійської ? Одне легке питання з приводу одного слова 🙏🙏
-
У мене друг пише «Im gonna come” . Мені здалось що це дивно вставляти m після І , бо як би якщо є дія - то не треба М . Так я знайшов на ютуб це правило
-
Добре
-
напиши його тут, дай людям подискутувати)
-
Це контінтініус, він в процесі 😁 а ще кажуть I am going instead of I will коли ви маєте точні наміри щось зробити, з will можно сказати і не зробити
29 Jan 2023, 07:13
Post 142445 of 232924
43 minutes ago