Український Монреаль
-
На 3 дні??? 14днів. Якщо не докажешь що в тебе є житло тебе не можуть відпустити
-
Надають за наявності відмітки cuaet. На 3 дні. З можливістю продовження до 14. Пишіть в особисті, закину гід по першим крокам в Квебеку 🌻🌻🌻
-
Дають організація csai
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, чи надають ще на перші дні безкоштовне житло, чи перед тим як прилетіти вже потрібно мати де залишитись?
-
В першому аєропорту Канади вам обовязково потрібно оформити work permit це робить IRCC офіцер. Далі в місті куди ви їдете позвоніть в волонтерську організацію, наприклад в Ластівку в Монреалі і запишіться на зустріч вони вам нададуть список всього що потрібно зробити + допоможуть.
-
Пишіть сміливо, якщо хтось зацікавлений
-
Доброго дня, я маю 2 квитки на фільм "Довбуш" в Монреалі в вівторок 3 жовтня о 19:00 Хотіла би їх продати, бо змінилися плани і не можемо піти
-
Продаю 2 квитки на фільм "Довбуш" Чи хтось зацікавлений?
-
maps.google.com?q=Centre%20Communautaire%20Vertical%20(Banque%20Alimentaire/Food%20Bank),%203767%20Rue%20Berri,%20Montreal,%20Quebec%20H2L%204G7,%20Canada&ftid=0x4cc91bca2fc704fd:0x22c2922d6ca86e99&hl=en-CA&gl=ca&entry=gps&lucs=,47081494,47071704&g_st=ic Та сама система, але по вівторках
-
Ой, доларів :))
-
Євро?
-
maps.app.goo.gl/ZxEhNgW7FSTqwnj89?g_st=ic Тут здається 7 євро вхід, нічого не перевіряють, кожного тижня, якщо я не помиляюсь, в пʼятницю 3-4, але варто перевірити
-
От саме гуглі є відповідь. З картою. Французькою : banque alimentaire
-
А чи знаєте ще food bank в районі Mont Royal? Чи можете підказати, будь ласка?
-
Так і не відповіли. Хто йде на патріотичний квіз? Беріть з собою колу, я візьму …..
-
Ну я сподіваюся) Я взагалі планую тоді це зробити одразу як приїду. Просто у мене навіть дивитися не буде на що коли я лише відкрию рахунок у банку!
-
Вони явно не податкова і в усі діри лізти не будуть :)
-
Зрозумів, дякую.
-
Так
-
Я один. Просять виписки з канадських банків?
29 Jan 2023, 07:13
Post 146393 of 234511
2 minutes ago