Український Монреаль
-
Це норма🥲
-
Так, так
-
Вже десь 2 години чекаємо
-
По ідеї мають переселити в інший, але без причини не повідомили зібрали речі, поки в номері не було нас і сказали , що червоний хрест відмінив бронювання номеру
-
В мене колись так само було, три дня в одному готелі, потім подзвонили і сказали, що я до 12:00 маю покинути номер, але після цього переселили в інший готель, а потім знову те саме🫨
-
Краще взяти рандеву і запитати в них
-
І не переселяють в інший?
-
1 ніч ночували
-
А ви в готелі хоть ночували? Чи відразу відмінили?
-
Доброго вечора. Потрібна ваша порада. Чи є велика різниця між обслуговуванням банківських рахунків у дежардін і скотія банках? Який краще обрати?
-
Кожен раз по різному Один раз поповнював кредитку в пʼятницю ,прийшли на наступній неділі не раніше середи На той неділі зранку вранці поповнював дебіт рахунок ,в сібс банкоматі ,прийшли в проміжку до 1 години
-
Серйозно??? Its not for people 😭😭😭
-
3-5 днів. Якщо готівка
-
Доброго вечора. Таке питання, в банкоматі нажав "Deposit" і поставив гроші через банкомат на карточку. Вже пройшло 2 доби- грошей нема на карточці. Може я щось неправильно зробив??
-
Я вже 7 колод карт забув в барі коли збирались минулого разу😂😂😂😂
-
Колекція - топ! 😎Збираємось і граємо?
-
Вище лізти не буду
-
Можна десь на вихідних зібратись в пабі або інших місцях. Може у когось уже є якісь настолки, ми з чоловіком хочемо купити гру Catan 🤝
-
Ні 😅
-
Стаємо канадцями потрошку))
29 Jan 2023, 07:13
29 minutes ago