Український Монреаль
-
Якщо є направлення можна і в приватну звернутися, вони по мед карті деякі приймають швидко, якщо хочете швидко дзвонить у всі клініки, також залежно наскільки у вас серйозна проблема
-
Так я згоден, я ж і написав що формально можна, на практиці це лотерея
-
Та тут блін такі вимоги для лікарів((( такі ціни на навчання ((( ото і брак усюди
-
Знайомого не пустили на рейс, можете ризикнути
-
Мої друзі летіли без візи, я вже написав і попередив що це ризик, все одно можуть не пустити на літак) моїм друзям повезло )
-
Ого, о це так строки.
-
люди хочуть ризикувати, не можуть подзвонити і запитати у авіакомпанії перед тим як купити тікет
-
Дуже багато випадків було , коли людей не пускали на рейс навіть без зміни аеропорту. Там ви нікому нічого не докажете .
-
Можливо, хоча дуже дивно, як на мене, що в Таїланді може бути краще, ніж в Німеччині. Моя сестра двоюрідна працює лікарем у Німеччині. Там все дуже чітко організовано.
-
Та вже тисяча випадків що не садять навіть на літак без візи, ну ви серйозно??? По багатьом чатам пишуть тільки Віза!
-
Я теж так думав, зараз знайду посилання)
-
Дякую велике ❤️🙏🏻
-
Зараз якщо знайду скину)
-
Це якщо з аеропорту не виходити , а для зміни аеропорту потрібна віза.
-
Батька, лишися того
-
Шо то за любов
-
А можете посилання скинути?🙏🏻
-
Є косметолог з Ізраїлю, російськомовний, я ло неї ходжу, якщо цікавить дам номер, вона в кіркланді
-
Ну я думаю що не в кожному індійському місті також є приватні клініки де можна народжувати, хоча в Індії не був і можливо я помиляюсь )
-
Якщо є вклеєна канадська віза, то можна без транзитної, це вказано в правилах
29 Jan 2023, 07:13
14706/237436
4 minutes ago