Український Монреаль
-
Це залежить від офіцера, в мене при поверненні з домінікани спитали тільки про наркотики і бьєнвеню мадам. Ворк перміт взагалі нікого не цікавив.
-
Saguenay, містечко й національний парк, там фіорди Charlevoix (там класні маршрути до гір) Траси 175, 170, 381 і 138 ☝️ Це поки самі топові місця, які я бачив у Квебеку Монт-Тремблан Роудон (один потужний водоспад, і трохи каскадів водоспадів, де можна поплавати круто + спа там є класне) Ока Місцевість біля містечка Магог Водоспад Монтморенсі і каньйон Сент-Ан біля Квебеку поруч
-
Так вони питають
-
Привіт скажіть, будь ласка, якщо можна зробити допомогу $ 3000 на інший банківський рахунок Людина ще немає відкритий рахунок
-
Діви нещасні з усіма!
-
Що? Авіасполучення так щей на Боінг 737
-
Це не Оттава , ні . Багато чого , можно побачити .
-
Ну хз. Туди не заізджав. Оттава - Монреалю уступає.
-
Ні . Гатіно - яскраве , гарне місто , парки , пляжі , взимку лижі , без бомжів , чисто , багато кафе , ресторацій , гарні ЖК , все супер .
-
Для Оттави
-
Бо вона як наш Лаваль?)
-
До чого тут Оттава ? Ви щось плутаєте . Гатіно описувала . Оттава то Онтаріо вже .
-
Хз оттава не вразила мене.
-
Цьомаю усіх .
-
Буває .
-
Тут дуже гарно , всі посміхаються , питають як настрій , як справи , такі супер . Як с доброї казки . Но таке находить , щось сумне .
-
Аа. Я про монреаль
-
У Гатіно .
-
Де дош? Вечором ходив собаку гуляк не було
-
Добре , що ви всі тут є , такі класні .
29 Jan 2023, 07:13
Post 147932 of 234198
31 minutes ago