Український Монреаль
-
Сьогодні в меню сирники
-
Нічого особистого, але! Зробіть групу-продаж «Люкс» « Преміум» щось таке, та не будуть там таке писати, ну трошки не коректно в цій групі таке продавати, нічого особистого, ! Гарного відпочинку
-
😍😍😍
-
Дуже естетично Я сама захотіла
-
Мене нічого не бентежить! Я однісеньке смс написала, як буде краще! Це вас бентежить!
-
вже 4 день
-
я в шоцы
-
Вас все ще те бентежить
-
В связи с переездом срочно продам,самовывоз,не дорого
-
А чому ви думаєте, що в цій групі недоречно?Ви знаєте, що не всі учасники групи-новоприбулi? Чи знаєте ви, що люди мають різні фінансові ситуації? Хтось приїхав сюди ще до війни в Україні. Хтось тут вже давно і прекрасно себе почуває.Не потрібно на всіх вішати ярлики. Я не вважаю цей чат якимось особливим для людей з важкою фінансовою ситуацією, Де я можу зачепити їхні почуття публікуючи босоніжки не по кишені . Як я вже сказала-не можете собі дозволити-проходьте повз
-
слідкую за срачем в чаті, щоб роздавати бан коли то треба
-
І що? У відпустці була! Вас чого бентежить хто коли прочитав це?! Ну от дійсно
-
я не знаю навіть що вам сказати. 29, 30, 31, вибачте 3 дні )))
-
все складно
-
Яка різниця за скільки і що продає людина Тобто якби коштували 30 доларів то ніхто б нічого не сказав То проблема в ціні ? А чому заділа ціна бо заздрість виходить
-
Halyna мова чату українська Рекламу узгоджувати з @voyageur_errant
-
Наші так люблять посваритись ,виплеснути яд
-
Ой ну чого дійсно
-
Ок! В кожного своя думка,. Я написала так, це не принципово! Просто так краще будо б, но це не принципово!
-
Ой тут на днях людина написала, що в неї раніше був електрокар БМВ, а зараз Тесла. Думаю його треба терміново забанити🤬🤬🤬 згоден, як таке взагалі допустимо!! треба сюди писати тільки що людина їсть мівіну😍 багатьом буде легше 😄
29 Jan 2023, 07:13
Post 151820 of 234511
2 minutes ago