Український Монреаль
-
При такій побудові планів на життя, хочеться вам побажати успіху. Побільше б таких людей. Я чекав на візу у маленькому польському містечку і ходив в Німеччину з малим гуляти (через річку). То зустрічав людей, що казали прямою мовою: нас мають тут забезпечувати і носити на руках…
-
Так, на сайті
-
Так звичайно можна :) berri uqam
-
Вище аргументувала людина переїзд одиноких жінок з дітьми в користь Європи,саме через виплату соціалки
-
Так і в Німеччині є шанс на майбутнє, і в Німеччині можна не жити на соціалку, а «стати на ноги». Ви так написали що наче всі хто в Німеччину поїхали сидять на соціалці, ні, дуже багато хто вже працює давно)
-
Доброго вечора вибачте що звертаюсь з некоректним питанням , скажіть чи в Монреалі можна купити девайс Iqos ?
-
Аа, ок, успіхів у вивченні! Bon courage😉
-
Жити на державні дотації та допомоги суперечить моїм моральним принципам, тому я вибрала Канаду. Звикла опиратись тільки на власні сили, нехай перший час і буде важче ніж в Німеччині. І плюс, тут є шанс на майбутнє. Поки люди будуть в Німеччині жити на соціалку, я тут стану на ноги. Але всі різні. Є "яжемать" які звикли, що їм всі щось винні, то їм дійсно краще в Європу
-
Який район ? Чи можна в другій половині дня, так як курси
-
ще програми не дивилась, бо тут би з французською глуздом не поїхати 🙈
-
Дівчатка хтось робив доставку гель лаків із України до Канади, прийшло усе ? Немає обмежень чи є при пересилці, до Канади ? Якою поштою користувались ?
-
Скажіть, будь ласка, а по балам це та програма, де працюєш 6 місяців і подаєшся, чи якась окрема?
-
Щиро Дякую 💚
-
якщо про бали то це: cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/publications/GR_Selection_Travailleurs_Qualifies.pdf
-
www.quebec.ca/en/immigration/immigration-programs
-
youtu.be/PtqzVG6ktiU
-
Добрий день. А чи може хтось порадити вчителя франзузської мови, котрий проживає в межах Монреалю, і говорить на українскій/російській мові?
-
І найголовніше питання, де модна почитати детально чи послухати корисну інфу щодо PR у Квебек? Я вже дізналася, що Express Entry не підтримується, все йде через провінційні программи. Як вони працюють, які критеріі відбору та бали? Дуже вдячна за любу інфу! 🌻
-
Даша, дякую сердечно 🤗
-
є ще таке але якесь воно ніяке :(
29 Jan 2023, 07:13
22 minutes ago