Український Монреаль
-
5kg
-
Знайома отримувала саме паспорт
-
Мені здається, що ви помиляєтесь ☺️
-
Так. Де ви бачили щоб дитині паспорт по народженню давали? Дають по народженню не паспорт, а свідотсво про народження дитяче
-
Якщо хочете через страхову повернути вартість, то краще мати police report на руках. Якщо не їдуть, то можете самі у відділок під'їхати і зроблять report
-
А якщо вирізали каталізатор поліцію визивати є сенс?
-
Прост цікаво бо я читав конституцію місцеву і там написано що не дають громадянство
-
Ні, на таких же умовах як і ми з вами :)
-
Це вже вторинний документ на базі первинного свідоцтва, де вказано народження в Канаді.
-
Вона громадянка або постійна резидент?
-
Пасспорт треба для виїзду за кордон
-
Дівчата! Моя донька народила тут і через вже два місяця у дитини був канадський паспорт! Вона моє громодянство канади по народженю!
-
Громадянство дитина отримує по виповненню 18 років, зараз для неї це проїзний документ за кордон, та посвідчення особи.
-
Я вам показала канадський паспорт, нащо ви сперечаєтесь? Там навіть написано «паспорт» а по вашому то що? Не громадянство?
-
Ну це дитячий паспорт для виїзду за кордон. Але дитина з дитячим паспортом до 18 що може робити? Це не громадянство ви мені показуєте, а проїзний документ)
-
Але до виповнення 18-ти років це нічого не дає ні батькам не дитині..
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-citizenship/become-canadian-citizen/eligibility/already-citizen.html
-
Громадянство дитина отримує в момент народження всеж
-
доброго дня усім ! хтось знає тату містерів у Монреалі ?
-
Посвідчення особи від держави, в якій він не є громадянином 🙄 боже… припиніть
29 Jan 2023, 07:13
163854/237433
5 minutes ago