Український Монреаль
-
Дякую за відповідь 🤍 Гарного вечора!
-
Якщо кредитку то за наявності ліз егрімент
-
SIN number
-
В скотіа банк нам відкрили одразу дебіт і кредит за наявності лише вп, сін та паспоту
-
Я вирішила ніби без цього не дадуть:) Якщо що то без нього дали на 1000, картку прислали листом днів за 5
-
Я ж написав за наявності. Це може впливати на ліміт по кредитці
-
Десь 17, 18 лютого скидали у групі докладну інформацію про навчання, пошукайте. Шкіл чи коледжів багато, програми різні. Варто врахувати, що не всі пропонують безкоштовне навчання. Мені вже двоє людей написали, що зверталися до навчальних закладів та їм сказали, що навчання 15-17 тисяч. Ви за якою спеціальністю шукаєте програму?
-
Такі суми мабуть за навчання тривалістю більше 6 місяців
-
Ні. Це залежить від коледжу. Десь є програми на 18 місяців, і вони безкоштовні. А десь і за 9 місяців навчання іноземні студенти мають заплатити 15 000.
-
Порадьте ,будь ласка , де такі програми ( в котрих коледжах ) з безкоштовними програмами на 18 місяців ?
-
Це потрібно дізнаватись у конкретних коледжах. Ви за яким напрямом шукаєте навчання?
-
Шукаю програму секретаря. Насправді я спочатку шукаю професійно-технічне училище (DEP). Я розумію, що коледжі дуже дорогі. Але на офіційному сайті Квебеку я знайшов інформацію типу при пред'явленні дозволу з написом CUAET, курси безкоштовні.
-
Монреаль. Біля метро намюр
-
А компанія де знаходиться?
-
Я вам написав в приватні
-
Дійсно, чого ж тут освіта платна у капіталізмі)))
-
Мова якраз і йдеться про рівень освіти DEP. Є сайт де можна переглянути перелік програм та навчальних закладів. Саме з цього переліку десь навіть за CUAET освіта чомусь платна. Так що треба їм писати та уточнювати.
-
Вітаю Підкажіть будь ласка, хто небуть будучи в Канаді оформлював візу в Європу? конкретно в Німеччину Треба оформити візу але не дуже розумію процедуру оформлення
-
Вітаю! Шукаю спеціаліста з таргетованої реклами. Потрібні послуги з просуванням аккаунту фотографа. Підкажіть, якщо знаєте.
-
Доброго вечора! Може хтось їде машиною в Торонто 3-4 березня і зможе взяти по дорозі? Відпишіть в лічні , будь ласка 🙏🏻
29 Jan 2023, 07:13
Post 174039 of 235052
3 minutes ago