Український Монреаль
-
Якщо що, то я Вас не знаю)) Бо зараз за рідну прилетить))
-
Поэтому я удаляюсь.асем удачи.. берегите себя все на митинг в субботу .
-
І ще .дуже страшно спілкуватися на українською ..нас читають. У мене родственікі на окупованій території. За їх боюсь ..до них вже приходили гості.
-
Та так і є
-
Останню посилку збирали хлопцям 25-я дісантно- штурмова рота ..це біля 100 чоловік. Там 7080 %спілкубться російської...мені байдуже яка мова спілкування хоть івріт,або Суахілі..важни твої дії або бнз дії.
-
Якщо ти кажеш, що нема різниці, якою мовою потрібно говорити. Попий води з калюжі, не з криниці. Яка різниця звідки воду пити? Якщо тобі далека рідна мова, якась чужа і важко її вчити. Не цурайся мови! Не цурайся роду! Не буде рідного слова - не буде народу! Не смій сказати, що з руснею ми - сім'я! В Україні рідна мова є лише одна! Кацап - не брат!
-
Правильне рішення! 👍🏻 у фейсбуці є гарна група для вас «руцкий мір Монреаля»
-
Я теж з Луганська з народження і до 2014 року, і не бачу нічого страшного розмовляти рідною мовою, а не гавкати та хрюкати.
-
Це не воно здається
-
Ну так громадянин України, батько корений американець, на боці України, заклятий ворог путіна, в розшуку НА рашці🤌🏻😏 Це не подобається?😏 пан vostrikov
-
І фото з невзоровим в профілі
-
Оновлюйте новини)
-
Вже є ключове слово😏
-
Я спорю з вами зараз на 1000$ що він є громадянином України😏 ви згодні?😏
-
Він не громадянин України, щоб отримати громадянство треба знати мову і скласти іспит, і треба відмова від рф громадянства
-
Ваша попередня новина від Данілова за 7-ме червня 2022) Паспотри у Невзорова з 22-го червня)
-
Серьезно?
-
Хуяк😏
-
1000 на криптокошелек удобно?)
-
Пане, прошу українською без емоцій☝🏻😏
29 Jan 2023, 07:13
Post 174120 of 234316
less than a minute ago