Український Монреаль
-
Добрий ранок, буду дуже вдячна за консультацію з приводу реєстрації RAMQ. Напишіть в особисті, будь ласка
-
Він у мене на 6 рівні і був на третьому після обіду
-
Ооооо блін, дуже круто. Я з ним була на третьому рівні, потім були інші викладачі. Такої структурованості як з Матье, потім не було. Але все одно був непоганий рівень.
-
Я з ним зараз вчуся
-
Я навчалася у centre saint Louis. Це біля метро Мон Рояль. Мені дуже все подобалося. За 4 місяці я дуже прокачала мову. Взагалі буде супер, якщо потрапити до Матье. Найкращий викладач який у мене коли-небудь був. Робив для мене борщ😂
-
Подобається?
-
нема сенсу, і потім проблеми
-
Можна але в серт клініках і дорожче
-
можна, дорожче)
-
А зробити завчасно в Європі не можна?
-
240 баксів. Вчора записував людину
-
можете спробувати. але мені це виглядає як витратити 10 гривень на транспорт щоб купити макарони на 20 копійок дешевше.
-
Так. 90 днів з моменту вʼїзду є на медогляд
-
І якщо не зробити то анулюють ворк перміт?
-
А можна в іншій провінції зробити пізніше? Бо в Торонто з карткою він безплатно,а за гроші 100 дол
-
Доброго дня! Підкажіть за медогляд. Якщо оформити медичну картку,то він безкоштовний?
-
Зрозуміло, дякую!
-
якщо не плануєте їхати назад після безкоштовного готеля, то точно вкладетесь у 90 днів
-
Так можна. Допомога в середньому це 2-3 тижні. Зробити сін і рахунок. В банку і можна вже подаватись
-
А можна його зробити,коли вже отримати допомогу? Там вистачає часу? Як швидко нараховують гроші?
29 Jan 2023, 07:13
Post 177705 of 234233
6 minutes ago