Український Монреаль
-
Чат Привіт. Підкажіть будь ласка топові агентства нерухомості в Монреалі. Дуже дякую
-
Наступного разу краще підготуйтесь тоді , бо буде ще важче її отримати, так як вони зважуватимуть першу відмову :)
-
Ось це мабуть і причина
-
То ви зовсім не зрозуміли ситуацію і не підготувалися
-
А де у вас Інтервью було?
-
Я взагалі не готувався.Сказав що хочу просто покататись в Нью Йорк, погуляти, пофоткатись… 🥺😢
-
Подаватись на туристичну
-
Робити візу та їхати
-
Підкажіть будь ласка, може хтось стикався?! Мені треба вивезти маму до себе в Канаду. Візи не має, наша родина по Куает, тільки приїхали. Які є можливості?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, Mont Royale, Майл Енд- безпечне місце? Підкажіть, будь ласка, в яких районах /вулицях краще не селитись (гетто/залежні/ тд)?
-
Вітаю! Підкажіть будь-ласка, вдруг хтось знає, чи є тут у Монреалі наш тренер з тенісу? 🎾 Або хтось, хто теж любить грати та шукає партнера (я граю норм, але треба згадати трохи хаха)
-
Наразі це єдиний варіант
-
Так і є
-
Чула, що це довгий і дорогий процес.
-
В мене немає англійської , дуже хвилююся ...
-
Робота! Потрібні на будову/ремонтні роботи чоловіки з мінімальним досвідом роботи та бажанням працювати і вчитись новому! Детальна інформація у приватні повідомлення
-
З 2а пересадками
-
Добрий вечір, Ви прямим рейсом чи з пересадками ?
-
Доброго дня допоможіть будь ласка де найти номер work permit на документi? Дякую
-
поповнити канадський рахунок і перекинути через вайз чи щось подібне або вестерн юніон чи подібне
29 Jan 2023, 07:13
20 minutes ago