Український Монреаль
-
Віддаю стіл. Забирати Cote Saint Luc.
-
Добрий день Потрiбна квартира на мiсяць з 24 березня Можливо хто здае , чи порадить куди звернутися
-
Ви можете їхати на скільки треба, проблем не буде. З собою обовʼязково взяти ворк перміт. Ну і паспорт з візою. Говорять, що треба повідомляти ramq і страхування анулюється, але тут я не впевнена, нехай хтось підкаже. Квартиру можна здати в сабліз на маркетплейсі, якщо вашим договором передбачена така можливість.
-
Всім привіт ,сьогодні мені зробили карту ,скажіть будь ласька через скільки днів прийдуть грощи
-
Може хтось підкаже, як отримати ВП ( новий папір) після мед огляду зі знятими обмеженнями? Тобто щоб на новому WP не було restrictions...
-
Дякую
-
Забираю) Локація? Завтра ок?
-
Дякую
-
Страховка анулюється, коли повернетесь назад до Канади, треба буде їм подзвонив та оновити.
-
Є хтось в аеропорту де Голя зараз і летить завтра зранку в Монреаль?
-
Доброго вечора, в аплікації зі зняття обмежень з WP треба прикріпити документ про проходження медичного обстеження, але якщо я робив його ще в 2022 році то мені потрібно знову робити мед огляд?
-
Написала в приватні
-
На своїй не можна здавати?
-
Є контакт інструктора але чи знає він маршрути лаваля хз. Екзамінатори на англ чи франц говорять. Якщо ви не знаєте мов- вам скажуть взяти в аренду машину з додатковими педалями для екзамінатора
-
Всім привіт!! Є хтось хто їде в Торонто на машині завтра або післязавтра? Нас двоє , скидаємось на бензин
-
Всім привіт. Хто здавав практичний тест на заміну водійського посвідчення в Лавалі? Розкажіть як все проходить, на якій мові говорить людина яка приймає екзамен? Та може є контакт україномовного чи російськомовного інструктора саме в Лавалі?
-
Де завгодно. В мене на вулиці було місце між авто- сказав роби паралельне. І потім коли вже закінчували паркування біля центру
-
А як паркуватися де перевіряють ? На якісь стоянці ?
-
Хвилин 20. Є маршрути. Їх багато
-
Новорять куди повертати. Як паркуватися. Можуть підсказати щось типу недостатньо повернув голову
29 Jan 2023, 07:13
Post 182586 of 234198
about an hour ago