Український Монреаль
-
Все
-
Хоча б опишіть, що продаєте
-
Розпродаю меблі. За фото та цінами в особисті повідомлення
-
Так не підійде. Нормально напишіть, будь ласка, що саме продаєте і в ідеалі додайте фото.
-
400$
-
А чи є тут фанати пазлів? Підскажіть якщо один пазл втрачений десь, чи може його і не було. Що ви робите?
-
Це потрібно реєструватися в них по місцю реєстрації, чи ні?
-
А підкажіть, будь ласка, адресу та як туди записатись
-
Я записувалася, на фул тайм
-
Привіт, написав у приват
-
Підкажіть, хтось чув про стипендію в 1400дол за курси францизації, а не стандартну в 840дол? Таке є чи це міська легенда?
-
А яке у вас ліжко (розмір) і ціна?
-
Вже
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, тут часи переводяться на літній час, як в Україні?
-
Доброго) вже
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна фізично десь підійти і подати заявку на одноразову допомогу на дитину ₴1,5к? Видає помилку, додзвонитися не змогла, на листи не відповіли, а зараз вихідні. Дякую
-
Нещодавно постив свій жахливий вид з вікна. Вітайте мене, теперв мене чудове вікно до підлоги і балкон. І ще я здається нарешті бросив паління 3 тижня не курю і не хочу навіть
-
Добрий вечір, підкажіть чи можна податися на продовження work permit на 3 роки, якщо діючий закордонний паспорт закінчується в наступному році?
-
Дякую!
-
Я слухала відео міграційного косультанта, вона радила в такому випадку пробувати, написавши додатково лист з поясненням . Ви нічого в такому разі не втратите, крім того що можуть дати тільки до закінчення паспорту. Від того що спробуєте ніхто не постраждає
29 Jan 2023, 07:13
5 minutes ago