Український Монреаль
-
Пішли зі мною, бо я теж ніколи не робила)) Лячно)))
-
Ти я бачу усе можешь? Так навчи вже
-
Як з посудомийкою?))
-
То в чому справа? Треба, щоб хтось навчив?))
-
Є все на сайті saaq. І книги і тести пробні
-
В мене є
-
Доброго вечора , хто може підказати де взяти матеріали по ПДР квебеку ? Може онлайн тести є подібні до екзаменаційних ?
-
У Dolorama видирачки продаються))
-
У неділю ніхто бров не буде робити
-
Та це добре! Я ж про брови, а не про Валеру))
-
У кого така сама ситуація як в нас. Підкажіть що робити. Нашому сину 17 років. Він зараз онлайн закінчує 11 класів в цьому році в Україні. Має WP. Що нам робити? Де можна отримати консультацію? Сину іти до школи французької для дорослих , або в технікум. Як тут це виглядає в Квебеку? Дякую за відповідь
-
Друзі підкажіть будь ласка. Живемо від Монреалю 40 км. Плануємо в літку переїжджати в Лаваль. Але до школи французької хотіли записатись зараз з жінкою. Як то виглядає? Куди дзвонити чи їхати. Потрібна консультація. Дякую
-
Ми хочемо теж з жінкою піти до міфі навчати французьку.
-
А що це міфі?
-
Дякую за відповідь. Францізасьйон , що це таке? Може є лінк де можно отримати консультацію. Скиньте будьласка
-
Це вам вирішувати. Моєму теж 17, закінчив українську онлайн школу. Зараз працює парт тайм і на наступному тижні починає курси французької від Міфі. Тут єдиноі поради нема, у кожного різні обставини. Далі будемо вирішувати що робити як будуть складатись обставин
-
Як отримає український атестат може йти вчитись куди завгодно, хоч в коледж чи університет навіть, аби тільки рівень мови був достатній і бюджет ваш дозволив. Якщо це все є, то дивіться умови вступу, вартість навчання і час коли можна подавати документи. Якщо просто французьку вчити то францізасьйон краще ніж школа для дорослих + є стипендія .
-
А для тортика вільна 😉
-
Міністерство іміграції франкізації і інтеграції
-
Дякую всім за відповіді. Доброї ночі!
29 Jan 2023, 07:13
Post 190602 of 234250
8 minutes ago