Український Монреаль
-
Та наче манго😂
-
Всім доброго дня. Чи хтось в курсі, яка процедура в Монреалі реєстрації домашніх тварин (кішка з України)?
-
То манго, ми шкурку не їмо
-
Я теж так робила Зараз естафету прийняла моя мала
-
до того ж ці наклейки можна їсти по канадському гос-ту
-
Я раніше їх на лоб клеїла Але сьогодні захотілось залишити її на місці щоб ти звернув увагу 😅
-
Наклейка все одно зайва
-
Не думала, що передам в спадок привілей наклеювати наклейку на чоло
-
Нині-завтра в Канаді обіцяють північне сяйво. Виходимо спостерігати На Сонці стався величезний спалах розміром. На другій фотці можна порівняти Землю з розміром типового спалаху
-
Всім привіт! Продаю речі через переїзд, за посиланням можете знайти усі товари на маркітплейсі або пишіть у особисті повідомлення www.facebook.com/marketplace/profile/100082285103750/?ref=permalink&tab=listings&mibextid=6ojiHh
-
Клій також їстівний?)
-
У мене можна. В наявності є сучасна українська, зарубіжна література, навчальні посібники з французької і словники)
-
Еко клій роблять наприклад з молока,сиру... коли ви хочете шов вам в дитячій та спальні клеїли екошпалери
-
Тільки ацетон тільки хардкор😂
-
Але ви праві він водою не розчиняється в організмі Ну слава богу люди воду майже не п'ють
-
www.facebook.com/marketplace/item/862324905656525/?mibextid=6ojiHh
-
🚲 reinvention В СРСР шпалери клеїли клейстером з борошна. "Екосвідома" вся країна була 😁
-
Коли отримуеш стипендію вони забирають фінанс асіст чи не повнустю?
-
Добровільно-примусова екосвідомість. Ще й насіння в екоупаковці з молоком😂
-
Шукаю роботу. Може хтось може допомогти😭 хочь не на довго. Добре знаю англійську. Назсилаю резюме вже 2 місяця жодного інтервью.
29 Jan 2023, 07:13
Post 195494 of 232912
3 minutes ago