Український Монреаль
-
Цікаво, що за діагноз..
-
А ціково скільки людей після знахарів говорити не можуть. Бо нема клятви гіппократа нема проблем
-
Сорбенти тягнуть на себе. Не чистять а всеж виводять більше
-
Ну взагалі то ні. Тут і в штатах ж на безпечність вживання. Не така як в ліках звісно але краще ніж в Україні. Там з тим біда. Зовсім
-
Гарна людина не може не любити сирки
-
Можно наприклад покататися на велі, я вже сотку накрутив сьогодні
-
Hello, I am looking for long-term business partner in US or Canada who must have native English level and reside in US or Canada right now Should have some knowledge in web development too It's surely paid offer
-
Доброго дня! Перездаємо бейсмент ,оренда на рік, Завдаток для власниці 2000₴. Вартість оренди925 + ви самі оплачуєте електроенергію виходить приблизно 30₴ в місяць. Меблі , посуд , усе, що потрібно для життя є, за 400 доларів ми можемо залишити в квартирі, + бонусом залишимо 2 ялинки і іграшки новорічні. Якщо хочете глянути квартиру можете прийти подивитись в будь який день.
-
Якщо всі ціни у гривнях як ви вказуєте, я готов зняти навіть дивитись не буду
-
2000 завдаток? Оце бажалки у господарів 😱
-
Да просили ж фото кидати)))
-
Напроти, все чекаємо, коли поділитись)))
-
Я по пошуку шукала, не знайшла 😟
-
Його чого чи кого?
-
Краса не вічна, а от душа...
-
Того, що подобається))
-
Краще подаватись так, як є насправді. Якщо ви живете в парі, то і подаватися треба як пара.
-
Ну хоча б президент Ірану…. і то 👍
-
Після того як я заповнила заявку про зміну ситуації при отриманні соціальної допомоги, мені зателефонували з Сервіс Квебек і уточнювали хто знайшов роботу, і сказав що буде ще вияснять чи відмінять чи ні, що син може подавать податкову декларацію окремо. Я, звичайно, в цьому не експерт, говорю з досвіду. За 2022 рік заповнювала декларації бухгалтер і подавала мою і сина окремо
-
парк Мont-Royal мені сьогодні рекомендували. Я сама там не була. Кажуть привітно. Не додивилася. Там немає мангалів.
29 Jan 2023, 07:13
about 2 hours ago