Український Монреаль
-
Так. І я навіть зловила! Не можу не поділитись радістю, бо протягом 5 місяців десь ловила-ловила, да не виловлювала
-
Хто шукає людину для нетфлікс family ?) 👋
-
Можливо, комусь буде цікаво. Здається житло 4/5, з 1 листопада. Район Rosemont Поруч супермаркети, аптека і школи. В квартирі центральне опалення, Ціна 1250$ Власник надає перевагу українцям
-
хтось зловив слот о 6?
-
Доброго дня, якщо хтось буде їхати з Монреалю до Оттави 25.09 і має два вільні місця за оплату, напишіть будь ласка в особисті). Заздалегідь дякую!
-
Друзі, з дозволу адміна розміщую тут оголошення 📢 Терміново (з Жовтня) перездаємо квартиру 4020 Boul. Sant-Jean, Dollard-des-Ormeaux. H9G2L6 Квартира на 4-му поверсі 8-ми поверхового будинку. 2 спальні кімнати, 2 санвузли (1 душ), великий просторий зал з кухнею. 1865 доларів на місяць. Вода та електроенергія включені в оплату оренди. В квартирі зроблений ремонт, нова кухня, нові холодильник, електроплита та посудомийна машина. При потребі, можемо залишити деякі меблі. В будинку є тепла автопарковка. В дворі літній басейн. Поруч зупинка автобусу. Найближча станція метро Cote-Vertu. Гарний чистий район. В шаговій доступності декілька парків, дитячі майданчики та тенісний корт. За більш детальною інформацією пишіть в особисті повідомлення.
-
Маю обидві сучасні, але поки не продаю їх. Можливо, взагалі не продам нікому 😁
-
Дякую, не мій профайл) В мене свіч для малого більше Я там бігав восновному зельду
-
О, дуже Вам дякую! Зараз ваш контакт збережу до жовтня 💖
-
Xcom 2 та The Banner Saga Trilogy. Пройшов, тому і продаю. Якщо цікаво, напишіть у приватні.
-
А що за картриджі?)
-
Дякую!
-
Facebook marketplace
-
Kijiji
-
Вітаю всіх! Підкажіть, будь ласка, маю для продажу два катриджі для Nintendo Switch (б/у, стан, як новий). На якій площадці Монреалю + Лавалю краще розмістити інформацію про продаж? Дякую!
-
Дякую!)
-
@voyageur_errant
-
Друзі, підкажіть будь-ласка як написати адміну? Чи можна в цій групі опублікувати оголошення про аренду квартири?
-
підійде
-
Україномовний не підійде?
29 Jan 2023, 07:13
6 minutes ago