Український Монреаль
-
Навіть 28 лютого
-
Ну всі допомоги закінчуються 31 березня Велючаючі цю
-
А до чого він? Що то за лист я не можу зрозуміти?
-
Це не допомога по безробіттю все а ласт резорт фіненшл асістанс
-
Тільки якщо ви працювали раніше
-
Цікаво, що в листі вказують допомогу з францизасьйоном і те , що є можливість записатись на курси. В той же час, мені здалось, шо вони більше не набирають нових студентів🤔 contradictions or bipolar disorder ?
-
Ви не могли отримувати допомогу з безробіття, якщо ви не працювали в Канаді.Центр була соціальна допомога від Квебеку. Мабуть, її не платитимуть після березня 2025р.
-
Ну якщо там платять, то так, можуть або понизити або припинити.
-
Доброго дня. Хтось може порадити гарного пародонтолога? Не важливо україномовного чи ні..головне щоб був спеціаліст. Може хтось має досвід?дякую)
-
скажіть, будь ласка, чи хтось знає чи можуть виплачувати цю допомогу, якщо мене беруть на стажування? тобто це не контракт робочий буде, а тільки stage.. чи припиняють допомогу в такому випадку?
-
А коли ви планували йти на роботу? Чи ви планували просто на велфері сидіти?
-
Ні..мені потрібно для лікування)
-
А ви стажуєтеся безкоштовно?
-
Ну я дуже спокійна, якщо мене не чіпати 😁. Це вже всі тут знають, і не тільки тут 🤣
-
Доброго дня,шукаю будь яку роботу на зараз бажано за кеш,англійська а2,є досвід роботи на констракшн,мувінг та на кухні,буду вдячний за будь-яку інформацію
-
На мото права не міняють, треба отримувати з самого початку.
-
Це виплати не стільки по безробіттю, як спеціальна допомога українцям по Куает хто її потребував. Там все детально написано. Мені теж прийшов, в цьому нічого дивного нема. До речі, дата закриття та сама що карта Маладі
-
Так. А потім лернерс лайсенз, екзамен, пробейшен лайсенс... Єдиний плюс перед машиною, що по лернерс лайсензу тобі не треба їздити з кимось. Просто не можна в ночі, та якісь там ще обмеження, але вцілому вже можна їздити... Я сам думаю на весні починати цей процес, хоч і не хочеться...
-
Вчитись в автошколі?
-
ТЕПЛА ЗУСТРІЧ З ДРУЗЯМИ в листопадову холоднечу. Вогко і холодно за вікном? Безконечний November Rain? В нашій Криївці на Боб'єн завжди тепло, затишно і смачно. Запрошуємо відпочити, поспілкуватися з друзями, пограти в більярд та настільний футбол, а також отримати "гострі" гастрономічні враження. Вам відпочинок - Україні допомога! facebook.com/events/s/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D1%96%D1%80-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D1%96-%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B7%D1%96%D0%B2/1326596775416979/
29 Jan 2023, 07:13
Post 221202 of 234244
2 minutes ago