Український Монреаль
-
Тут вибір не дуже великий:) якщо не були ще, то можна почати з Beaux arts, він найбільший чи один з найбільших. У мене завтра в плані канадський центр архітектури і chateau Dufresne, але вони досить камерні
-
Грузія сьогодні
-
вітаю, ще актульно? можна вам в приват написати?
-
Добрий вечір, як податися на шомаж? та які документи потрібні
-
Українською, будь ласка
-
Мінімум 700/750 год відпрацьованих в році. Робити відрахування спеціальні на випадок шамажу Втратити роботу не за вашим бажанням.
-
які документи вимагаються від роботодавця і де можна оформити заявку чи треба особисто піти до неї?
-
Я не памʼятаю точно. Але одне з двох
-
Вибачте, а 700 чи 750? Чи в цьому проміжку?
-
яке було питання і яка відповідь)))
-
То вам треба дзвонити у сервіс Канада і питати чи маєте ви право на шомаж взагалі.
-
Так це не звільнення?
-
контракт закінчився, тк це була сезонна робота
-
Якщо вас звільнює роботодавець, то він відправляє про це документи у відповідні органи. А потім ви подаєтеся на шомаж. На сайті. Загугліть де саме.
-
Це ретроградний Меркурій винен 😁
-
Які невдячні люди…
-
Я дала вам відповідь, вважаю корисну. Я знаю про випадки звільнення, про випадок закінчення контракту я хз. Тому все логічно. Подзвоніть у відповідний сервіс і дізнатися. Що не так?
-
www.canada.ca/en/services/benefits/ei.html
-
Якщо питання про страхування зайнятості, Employment Insurance (EI) benefits, то його оформлюють в Сервіс Кенеда. На цю виплату мають право працівники, які відпрацювали певну кількість годин, приблизно рік. Кожен день праці застрахований, тож при звільненні працьодавець сам надсилає в Сервіс Кенеда інформацію про це. А працівник на сайті Сервіс Кенеда створює персональний кабінет де подає заяву на виплати. Буквально за кілька робочих днів завка буде розглянута і призначена сума виплат з розрахунку 55% від звичайної зарплатні за місяць. Важливо що перший тиждень чи навіть два вони не оплачують, це може бути критично якщо маєте зобовʼязання як то рент чи кредит. Далі заявник має надавати звіт кожні 2 тижні, тільки після звіту приходить перша сума. Якщо людина не має права на цю виплату або порахувала що виплата надто мала, в такому випадку подаються на провінційні виплати, а потім повертають різницю від імплоймент іншуранс (якщо його отримають). Майте на увазі що допомогу від провінції можуть роздивлятись довго.
-
Дякую вам♥️🥰
29 Jan 2023, 07:13
3 minutes ago