Український Монреаль
-
Ну або ви будете платити за ремонт
-
У нас як ви правильно примітили нема Еппл Стора. - в Україні айфонами займаються усілякі Розетки, Алло і таке інше. - Вони не приймуть до себе телефон на гарантійне обслуговування - якщо він не був куплений у них в магазині. Вам потрібно буде відправляти айфон до найближчого офіційного центру самостійно. (Мабуть Польща, але тут я не знаю де він найближчий) І ви ж не знаєте які у мене випадки були і яке у мене розуміння в цих питаннях.
-
Мда Таке собі у вас розуміння у цьому питанні Та й ладно Не буду витрачати ваш и свій час Гарного дня
-
Бо ви його купили не в Україні
-
Чого це ?
-
Якщо ви вважеєте що вам це не потрібно - то ок.
-
Так я на продаж ніколи не привозив
-
Або сподіватися на заміну чи ремонт безкоштовний
-
Це буде легально - якщо ви його купили для себе. АЛЕ ви не зможете в україні наприклад його здати по гарантії.
-
Підтримую Усе окрім Apple
-
тоді у вас повинна бути людина котрій ви довіряєте щоб його так перевозити. АЛЕ! В будь якому разі в Україні я раджу купувати техніку в офіційних магазиназ.
-
Тобто ,якщо я зараз купив айфон в Європі ,при виїзді поверну такс фрі,та привезу його в Канаду,це теж буде нелегально ?
-
мені здається простіше просто в канаді купити в офіційному епл сторі…а туди сюди 100 баксів вже не так важливо
-
Він їхав відкритий , а не запакований
-
сподіваюсь
-
І в мене не буде
-
Це щось неймовірне. Бо я вже 25 років займаюсь імпортом в Україну і постійно чую як люди «завозять» то iPhone то ще щось.
-
Нема бажання кормити лохів таких як алло та далі
-
Саме тому у нас не було по приїзду у Канаду проблем з телефоном і не блокував нас оператор. А це лотерея.
-
Я техніку що дорожче 200 баксів - намагався завжди купувати в Україні
29 Jan 2023, 07:13
3216/236379
11 minutes ago