Український Монреаль
-
Коли ми поспілкувались з лендлордом, який хотів зробити такий чек, він звісно сказав, що не хоче здавати житло нам і не має сенсу витрачати час, якщо не може ніяк перевірити, і запросив щось типу за два місяці та депозит 🙃 але такий лендлорд нам не підійшов, з наступним познайомились, показали джоб офер, та оплачуємо тільки місяць вперед
-
Привіт, я думаю, що ті 50 дол йдуть на кредит чек, як нам казали, тому немає сенсу, якщо я правильно розумію и ви тільки приїхали - нічого з того не вийде, рейтингу ще нема, треба почати активно користуватись кредиткою
-
Є група Rideshare Montreal-Toronto на фейсбуку. Там люди шукають попутників
-
Дякую)
-
Ааа, я зрозумів , вдачі тобі 👍🏼ти сміливий😀🤝
-
Ні, в Торонто чисто на 2 дні заїхати до знайомих та зганяти на Ніагару, а далі до Вінніпегу, як і планував
-
Вже шукаєш кращу долю в Торонто?😀
-
Він самий 😂😂😂
-
Це ти не тей пацан який приїхав з пару злотих в кармані ?😀✋🏻
-
Ну вже заздалегіть не виходить) завтра потрібно їхати і все 😀
-
Шляхи оптимізації - ми відкрили китайській магаз нещодавно для себе, бо з самого початку у нас при вході він відверто воняє погребом. І ми початку намагалися туди не ходити. Але якщо звикнутися, то він дешевше IGA ну приблизно на 20-30% по відчуттям. Також можна менше їсти в бургер кінгу та купувати суші)))
-
є дешевше економ, та місця потрібно заздалегідь займати
-
Автобус подешевше так в 2 рази…
-
так
-
Ці?
-
так поїзд є
-
Коротко підсумовуючи, з суми 4734.33 можна відняти 1505 $ бо два рази в місяць за аренду платити то виключення а не постійна трата. А отже в місяць на трьох виклали 3229 баксів.
-
Так як я писав, думаю написати що та як на сім'ю із трьох вийшло за вересень місяць. Загалом витратили 4734.33 c$. З них вийшло так: 1) Оренда житла та комуналка у нас 3076 c$. Але тут треба зрозуміти, що я не знав що оплачувати оренду можна у кінці місяця, і оплатив за вересень на початку, і потім ще раз оплатив за жовтень, тому два рази за квартиру у місяць вийшло 2) Їжа - 964.16 ( 606.74 + 357.42 ) Покупки у продуктових - 385.76 Купували продукти в основному в IGA, Epicurie, Marche Newon. Сюди ж додам ресторани* 220.98 баксів. Не без гріха, дуже полюбив місцевий бургер кінг. Тож 385.76 +220 = 606,74 також трохи витрачали на їжу з укр картки (+7002 грн їжа та 2870 ресторани. в перерахунку на долари 357.42c$ ) 3) Різні покупки. 363.98 - cюди попали усілякі покупки у долорамі, волмарті, магазинах іграшок, і магазинах різних баних приколів та одяг. 4) Транспорт - 38.50 у мене майже нема потреби користуватися транспортом, тож купую абонемент на 10 поїздок у метро на зону А + по потребі якщо більше 10 виїзжаю. 5) Здоров'я та таке інше тут вийшло 649.11 $ тут треба розуміти, що пару раз купували якісь сиропи бо захворіла дитина, та 630 баксів було витрачено на Мед огляд. Ось такий ось місячний огляд нашої сім'ї. Склад Я, Дружина, Дитина 6 років, Собака шпіц (4 роки, 3.5 кг)
-
Та на завтра потрібно, плюс там тільки за багаж 100 баксів беруть. Поки що за 70 автобус знайшовся
-
Google Flights чекни, за тиждень чи більше можна за 100 долларів знайти білет
29 Jan 2023, 07:13
41531/237440
2 minutes ago